kinga35 napisał(a):Możemy się tylko cieszyć , że żyjemy w tych czasach jakich żyjemy...
Mniej narzekania, mniej kłótni, doceniajmy to co mamy
Narzekanie to my mamy we krwi. Jeśli chodzi o kłótnie, to niech one będą konstruktywnymi dyskusjami

jara napisał(a):kinga35 napisał(a):Możemy się tylko cieszyć , że żyjemy w tych czasach jakich żyjemy...
Mniej narzekania, mniej kłótni, doceniajmy to co mamy
Narzekanie to my mamy we krwi. Jeśli chodzi o kłótnie, to niech one będą konstruktywnymi dyskusjami
.png)
kinga35 napisał(a):Fajnie potrafisz zamienić wszystko w pozytywną energię....Kłótnie- konstruktywne dyskusje
.png)
Bocian napisał(a):Siema jara. Nie miałem możliwości czytania i pisania, bo tam gdzie byłem zasięg trzeba sobie w wiaderku przynosić. Ale za to były inne atrakcje.Nie będę rozpoczynał tematu wojska ale rozmowa z panem sierżantem to przeżycie ekstremalne
![]()
Bocian napisał(a):jara napisał(a):
Pisz, pośmiejemy się.
Nie ma sensuJa swoje zdanie "o wojsku" mam i teraz tylko je potwierdziłem
darek1 napisał(a):
Mistrzu kolorowy jaką akademię ukończyłeś i gdzie, czym w życiu kierowałeś żeby wypowiadać się na temat wojska. Kto Ci dał prawo aspirancie do wrzucania wszystkiego do jednego wora. W Siłach Powietrznych byłeś, na okręcie pływałeś, w T -72 siedziałeś. No więc Mistrzu trzymaj język za zebami bo ze mną, wszyscy się napiją, a Tobie to raczej dziób skują. Miłego wieczoru Panie Aspirancie. Trzeba sie uczyć Mistrzu Kolorowy.
.png)
darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):
Pisz, pośmiejemy się.
Mistrzu kolorowy jaką akademię ukończyłeś i gdzie, czym w życiu kierowałeś żeby wypowiadać się na temat wojska. Kto Ci dał prawo aspirancie do wrzucania wszystkiego do jednego wora. W Siłach Powietrznych byłeś, na okręcie pływałeś, w T -72 siedziałeś. No więc Mistrzu trzymaj język za zebami bo ze mną, wszyscy się napiją, a Tobie to raczej dziób skują. Miłego wieczoru Panie Aspirancie. Trzeba sie uczyć Mistrzu Kolorowy.
jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):
Pisz, pośmiejemy się.
Masz rację, znów byłby to śmiech przez łzy