Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.06.2013 09:23

jara napisał(a):A i ten festiwal coraz bardzie udziwniony. Występują na nim celebryci, aktorzy, a nie piosenkarze, mimo, że to Festiwal Piosenki Polskiej.

Po Moro, która nieudolnie próbowała zaśpiewać German odpuszczam oglądanie Opola. Jego poziom jest taki jak tej piosenki.
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 15.06.2013 09:29

kinga35 napisał(a):Po Moro, która nieudolnie próbowała zaśpiewać German odpuszczam oglądanie Opola. Jego poziom jest taki jak tej piosenki.

No właśnie. Ty oglądałaś Moro, a ja tutaj składałem daleko idące deklaracje :lol:
viltob08
Cromaniak

Postnapisał(a) viltob08 » 15.06.2013 09:31

jara napisał(a):
malina1959 napisał(a):a to tylko dla wybranych :?: :(

Nie, ale ten warunek jest do spełnienia w podanym wyżej terminie :smo:

Uff, to dobrze, bo my też o sierpień zahaczymy ;-)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.06.2013 09:33

jara napisał(a):
kinga35 napisał(a):Po Moro, która nieudolnie próbowała zaśpiewać German odpuszczam oglądanie Opola. Jego poziom jest taki jak tej piosenki.

No właśnie. Ty oglądałaś Moro, a ja tutaj składałem daleko idące deklaracje :lol:

Na tym wątku ( to byłaby jakaś głęboko ukryta deklaracja) czy komuś na PW ? :lol: W dodatku daleko idące :D
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 15.06.2013 09:42

kinga35 napisał(a):Na tym wątku ( to byłaby jakaś głęboko ukryta deklaracja) czy komuś na PW ? :lol: W dodatku daleko idące :D

W tym wątku.
Odniosłem się dość wyraźnie do wpisu Basi, że "...w końcu Wy przyjaciółki...", co nie przyszło łatwo z powodu wrodzonej nieśmiałości.
Daleko idące, bo mam nadzieję, że będzie to trwało długo. :smo:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 15.06.2013 09:46

Widzę jara, że wątek ci grubo hula :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.06.2013 09:49

jara napisał(a):
kinga35 napisał(a):Na tym wątku ( to byłaby jakaś głęboko ukryta deklaracja) czy komuś na PW ? :lol: W dodatku daleko idące :D

W tym wątku.
Odniosłem się dość wyraźnie do wpisu Basi, że "...w końcu Wy przyjaciółki...", co nie przyszło łatwo z powodu wrodzonej nieśmiałości.
Daleko idące, bo mam nadzieję, że będzie to trwało długo. :smo:

Bardzo daleko idące :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.06.2013 09:54

Bocian napisał(a):Widzę jara, że wątek ci grubo hula :lol:

Jak ma nie hulać, skoro gospodarz jest przesympatyczny, można pisać wszystko ( oprocz obrażania), nikt się nie przyczepi o OT albo do kogoś, że coś radzi komuś, a nie powinien bo jest jeszcze cienki Bolek w sprawach cro- wyjazdowych.
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 15.06.2013 10:01

kinga35 napisał(a):
Bocian napisał(a):Widzę jara, że wątek ci grubo hula :lol:

Jak ma nie hulać, skoro gospodarz jest przesympatyczny, można pisać wszystko ( oprocz obrażania), nikt się nie przyczepi o OT albo do kogoś, że coś radzi komuś, a nie powinien bo jest jeszcze cienki Bolek w sprawach cro- wyjazdowych.

Miło, ale że tak skromnie :lol: nadmienię, że gospodarzami jesteśmy wszyscy tu obecni. :smo: I zapraszam też wszystkich userów do pisania w tym wątku, z jedynym zastrzeżeniem, które zawarła kinga35 w cytowanej wypowiedzi
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 15.06.2013 11:17

jara napisał(a):
malina1959 napisał(a):[czyżby był to przyczółek pszczółek :?: :oczko_usmiech:

Nie, jak będzie potrzeba, to postaram się o bardziej okazały :smo:

Od czegos trzeba zaczac...
Dzieki Ani :)

Moi panowie mowia, ze w te wakacje juz na pewno nie pojedziemy do Orebic.....
Ale ja nic nie mowie.........;)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 15.06.2013 13:23

Basiulinek napisał(a):Moi panowie mowia, ze w te wakacje juz na pewno nie pojedziemy do Orebic.....
Ale ja nic nie mowie.........;)

A co? Apartman nie odpowiada? :smo:
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 15.06.2013 14:12

Apartman fajny i od paru lat ten sam....
I w tym rzecz, bo osmy raz do Orebica....Nudzi im sie...
A ja za kazdym razem wychodzac na taras mowie "nareszcie w domu"... :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 15.06.2013 14:26

Basiulinek napisał(a):Apartman fajny i od paru lat ten sam....
I w tym rzecz, bo osmy raz do Orebica....Nudzi im sie...
A ja za kazdym razem wychodzac na taras mowie "nareszcie w domu"... :)

Ja myślałem o apartmanie dla pszczółek-przyjaciółek. :smo: Ja mam tak jak oni. Chociaż do Anglii jeździłem od '74, najpierw z rodzicami, potem sam, potem z moimi, zawsze w to samo miejsce i nie nudziło mi się. A do Chorwacji jadę drugi raz, fajnie było w Tribunj, ale chcę zmiany.
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 15.06.2013 14:44

jara napisał(a): ... z jedynym zastrzeżeniem, ...

Spoko Jara, czasem se tu spaceruję z przeładowaną giwerą :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 15.06.2013 14:49

Rysio napisał(a):
jara napisał(a): ... z jedynym zastrzeżeniem, ...

Spoko Jara, czasem se tu spaceruję z przeładowaną giwerą :oczko_usmiech:

Chyba takom:

Obrazek

:mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone