Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 10.03.2015 21:17

Odezwał się krasnoludek Wesołek. :smo:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 10.03.2015 21:19

Widać wszyscy się darkowych PW wystraszyli i siedzom cicho, abo sprzątajom skrzynkie :oczko_usmiech: :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 10.03.2015 21:21

dids76 napisał(a):Widać wszyscy się darkowych PW wystraszyli i siedzom cicho, abo sprzątajom skrzynkie :oczko_usmiech: :mrgreen:

Po gnoju długo się sprząta :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.03.2015 21:21

garbowski napisał(a):..misiaczku miły :mrgreen: widze że masz problemy ze zrozumieniem tego co do Ciebie piszę..więc jeszcze raz - nie życzę sobie więcej żadnych wiadomości od Ciebie na PW, mogę to tez wersalikami napisać skoro masz problemy z czytaniem. Zalewasz mi od paru dni skrzynkę spamem którego nie chce otrzymywać.Inteligentny człowiek złapał by to wlot..czemu Ty nie chcesz..nie wiem.

Nie można nic zrobić ? Jakoś zablokować ? Czy to nie jest jakieś nękanie, stalking ?
Bo mój apel nie pomógł.
Troll który nie ma w sobie odrobiny przyzwoitości.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 21:23

ja w profilu wyłączyłem ... :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.03.2015 21:24

garbowski napisał(a):ja w profilu wyłączyłem ... :mrgreen:

Można wyłączyć wiadomości od konkretnej osoby ?
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 21:25

..niestety nie...wszystkie
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 10.03.2015 21:28

jara napisał(a):
dids76 napisał(a):Widać wszyscy się darkowych PW wystraszyli i siedzom cicho, abo sprzątajom skrzynkie :oczko_usmiech: :mrgreen:

Po gnoju długo się sprząta :roll:

W poczuciu obywatelskiego obowiązku powiadomiłem Administrację o naruszeniu zasad regulaminowych przez użytkownika Jara.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 10.03.2015 21:29

darek1 napisał(a):Takimi pierdołami na forum Administracja się nie zajmuje. Niech kolega rozpaczliwie nie zawodzi jak Panienka.

Takie między innymi na PW dziś dostałem :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 21:35

..jeszcze Cie to Jarek dziwi :roll: :oczko_usmiech:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 10.03.2015 21:38

PRZYPOMNIENIE

Dyrekcja forum określiła, że wszelkie dyskusje prywatne, uwagi, opinie komentarze dotyczące zachowań użytkowników na forum czy innych wydarzeń nie mogą być publikowane na stronach forum. Do tego celu służy skrzynka PW. Mając powyższe na uwadze zastosowałem się do powyższego wymogu. Pisałem na skrzynkę PW, piszę i będę pisał.

Z poważaniem Darek1
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.03.2015 21:41

http://nawokandzie.ms.gov.pl/numer-3/wo ... lkera.html
Stalking rozumiany jest jako złośliwe i powtarzające się nagabywanie, naprzykrzanie się, które wywołać może u ofiary poczucie zagrożenia. Obejmuje ono zachowania polegające na obsesyjnym śledzeniu, obserwowaniu albo kontaktowaniu się z inną osobą wbrew jej woli.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 10.03.2015 21:43

Koleżanko Kasieńko proszę o zapoznanie się z powyższym przypomnieniem. Jeżeli kolezanka chce to niech napisze do mnie. Gwarantuję, że jej poufnie odpowiem i podzielę się wrażeniami dnia dzisiejszego. Pozdrawiam koleżankę serdecznie.

Nikt koleżance się naprzykrza. To własnie koleżanka mnie nagabuje bez przerwy. Ani ja przystojny, ani bogaty - doprawdy nie wiem o co tu chodzi. :roll: :roll: :roll:
Ostatnio edytowano 10.03.2015 21:49 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 21:46

Blaugrana napisał(a):http://nawokandzie.ms.gov.pl/numer-3/wokanda-3/paragraf-na-stalkera.html
Stalking rozumiany jest jako złośliwe i powtarzające się nagabywanie, naprzykrzanie się, które wywołać może u ofiary poczucie zagrożenia. Obejmuje ono zachowania polegające na obsesyjnym śledzeniu, obserwowaniu albo kontaktowaniu się z inną osobą wbrew jej woli.

..i Kasiu na co liczysz :?: na reakcję :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.03.2015 21:51

garbowski napisał(a):
Blaugrana napisał(a):http://nawokandzie.ms.gov.pl/numer-3/wokanda-3/paragraf-na-stalkera.html

..i Kasiu na co liczysz :?: na reakcję :?:

Dla mnie to co robi ta osoba jest złośliwym nękaniem bo wyraźnie podałam do wiadomości, że sobie nie życzę.
Ostrzegam wiec ostatni raz, że skoro jest na to odpowiedni paragraf, jeszcze raz do mnie coś napisze, podejmę stosowne kroki.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone