Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 18:51

..fiński biegacz mnie to..
Wysłano: 10.03.2015 18:18
Od: darek1
Do: garbowski
To kolega nie wie, że można przesyłać wiadomości poprzez PW. Dyrekcja błahymi i płaczliwymi zażaleniami nie zajmuje się bo ma inne poważniejsze zadania niż wskazane przez usera Garbowskiego. Rozumie kolega czy jeszcze raz powtórzyć. Upublicznianie rozmów z PW jest niegodne i żenujące. Świadczy tylko o niskiej kulturze osobistej i inteligencji osoby, która takie informacje zamieszcza na forum. Proszę być sobą, a nie starać się przypodobać GURU mającego duży wpływ na postawę kolegi Garbowskiego. Z serdecznym resortowym pozdrowieniem Darek1 :papa: :hut:
..o takie bzdury codziennie prawie po 2,3 ja mam dosyć :evil: może w koncu sie opanujesz i przestaniesz mi tym spamem skrzynki zarzucać..żeby nie było że nie mówiłem...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 10.03.2015 18:58

garbowski napisał(a):..fiński biegacz mnie to..
Wysłano: 10.03.2015 18:18
Od: darek1
Do: garbowski
To kolega nie wie, że można przesyłać wiadomości poprzez PW. Dyrekcja błahymi i płaczliwymi zażaleniami nie zajmuje się bo ma inne poważniejsze zadania niż wskazane przez usera Garbowskiego. Rozumie kolega czy jeszcze raz powtórzyć. Upublicznianie rozmów z PW jest niegodne i żenujące. Świadczy tylko o niskiej kulturze osobistej i inteligencji osoby, która takie informacje zamieszcza na forum. Proszę być sobą, a nie starać się przypodobać GURU mającego duży wpływ na postawę kolegi Garbowskiego. Z serdecznym resortowym pozdrowieniem Darek1 :papa: :hut:
..o takie bzdury codziennie prawie po 2,3 ja mam dosyć :evil: może w koncu sie opanujesz i przestaniesz mi tym spamem skrzynki zarzucać..żeby nie było że nie mówiłem...

Tak dokładnie napisałem. Czy to coś zdrożnego i ujmującego kolego Garbowski. No niech kolega nie robi z siebie ofiary losu. Doprawdy jest to niegodne kolegi zachowanie. Po to administracja utworzyła skrzynke PW abyśmy w zgodzie, miłości i pokoju ze sobą korespondowali. Czyż nie jest to miłe. :hut:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 19:07

..misiaczku miły :mrgreen: widze że masz problemy ze zrozumieniem tego co do Ciebie piszę..więc jeszcze raz - nie życzę sobie więcej żadnych wiadomości od Ciebie na PW, mogę to tez wersalikami napisać skoro masz problemy z czytaniem. Zalewasz mi od paru dni skrzynkę spamem którego nie chce otrzymywać.Inteligentny człowiek złapał by to wlot..czemu Ty nie chcesz..nie wiem.
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 10.03.2015 19:12

darek1 napisał(a):..... jest nie moralne, nie eleganckie i wręcz społecznie wysoce naganne........

http://pl.wiktionary.org/wiki/niemoralny
http://sjp.pwn.pl/sjp/nieelegancki;2488690
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 10.03.2015 19:14

Przypominam po raz enty.

Dyrekcja forum określiła, że wszelkie dyskusje prywatne, uwagi, opinie komentarze dotyczące zachowań użytkowników na forum czy innych wydarzeń nie mogą być publikowane na stronach forum. Do tego celu służy skrzynka PW. Mając powyższe na uwadze zastosowałem się do powyższego wymogu. Pisałem na skrzynkę PW, piszę i będę pisał. Pozdrawiam kolegę krajana z lubelskiego z poważaniem Darek1 :hut:
Ostatnio edytowano 10.03.2015 21:32 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 10.03.2015 19:17

garbowski napisał(a):..misiaczku miły :mrgreen: .

Jak tu słodko........ :mrgreen:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 10.03.2015 19:20

No kolego Maniuś czy kolega gniewa się, ze po kilkanaście depesz na PW koledze przesyłam ??? No niech kolega prawdę powie.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 19:21

darek1 napisał(a): Pisałem na skrzynkę PW, piszę i będę pisał.

Obrazek możesz mi.... :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 19:22

maniust napisał(a):Jak tu słodko........ :mrgreen:

..specyfika tego wymaga :mrgreen: :oczko_usmiech:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 10.03.2015 19:25

darek1 napisał(a):No kolego Maniuś czy kolega gniewa się, ze po kilkanaście depesz na PW koledze przesyłam ??? No niech kolega prawdę powie.

Jeszcze dwa spamy i podpindalam do administracji.......... :evil:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 10.03.2015 19:25

garbowski napisał(a):
darek1 napisał(a): Pisałem na skrzynkę PW, piszę i będę pisał.

Obrazek możesz mi.... :mrgreen:

I to się nadaje do złożenia obywatelskiego meldunku do Dyrekcji Forum o nie licującym z godnością użytkownika Cro forum zachowaniu kolegi Garbowskiego. Ponieważ jestem osoba wyrozumiałą co świadczy o mojej wysokiej kulturze osobistej tym razem tego nie uczynię. Pozdrawiam kolegę :hut:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 10.03.2015 19:26

maniust napisał(a):
darek1 napisał(a):No kolego Maniuś czy kolega gniewa się, ze po kilkanaście depesz na PW koledze przesyłam ??? No niech kolega prawdę powie.

Jeszcze dwa spamy i podpindalam do administracji.......... :evil:

Ale kolego Maniuś dopiero dostałeś ich siedemnaście. O co koledze chodzi :roll: :roll: :roll:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 19:28

maniust napisał(a):Jeszcze dwa spamy i podpindalam do administracji.......... :evil:

..Mariusz nie załamuj mnie..znaczy sie masz to samo :?: :roll:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 10.03.2015 19:29

Dobra Croświry.......przerwa techniczna. :mrgreen:
Czas na hobotnicę........
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 21:15

..jak tam..smutasy jesteście bo jak nie to :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone