.png)

.png)
Blaugrana napisał(a):Chciałabym tą drogą powiadomić użytkownika o loginie- darek1 by przestał do mnie wysyłać wiadomości bo mnie od świtu nimi zasypuje.
Nie czytam, od razu kasuję, nie mam najmniejszej przyjemności. Wolałabym już porozmawiać ze słupem ogłoszeniowym.
To pierwsze i ostatnie na forum moje odniesienie do tego usera. Od tej pory korzystam ze swojego świętego prawa do milczenia ( czyt. ignorowania ) względem tej osoby.
.png)
garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Chciałabym tą drogą powiadomić użytkownika o loginie- darek1 by przestał do mnie wysyłać wiadomości bo mnie od świtu nimi zasypuje.
Nie czytam, od razu kasuję, nie mam najmniejszej przyjemności. Wolałabym już porozmawiać ze słupem ogłoszeniowym.
To pierwsze i ostatnie na forum moje odniesienie do tego usera. Od tej pory korzystam ze swojego świętego prawa do milczenia ( czyt. ignorowania ) względem tej osoby.
..pójdę dalej..od dziś wszystkie spamy od w/w będę upubliczniał na forum...wszak to PW do mnie i mogę robić z tym co mi się podoba.. zgodnie zresztą z regulaminem, który tego nie zabrania