Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 10.03.2015 22:24

CROberto napisał(a):Za całokształt -dożywotnia banicja :!:

jes...jes....jes!! :mrgreen:

Powietrze czystsze,to mówię dobrzeżewieczór! ;)
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 22:27

..taaaaa...miałem parę groszy dorobić do majowego wyjazdu a tu nyndza... :mrgreen: :oczko_usmiech: siema wieczorową
yzedef
Cromaniak

Postnapisał(a) yzedef » 10.03.2015 22:28

To i ja jako w miarę nowy też się odezwę, witajcie :-) wcześniej to był strach tu cokolwiek napisać :-/
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 10.03.2015 22:31

Jędruś,jeszcze dorobisz! Miesiąc szybko minie,potem zwiększysz częstotliwość i się nazbiera! ;)
Poza tym ja nie tego banana miałam na myśli.....
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 22:32

..przeca wiem :mrgreen: ..ale miesiąca szkoda :roll:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.03.2015 22:35

yzedef napisał(a):To i ja jako w miarę nowy też się odezwę, witajcie :-) wcześniej to był strach tu cokolwiek napisać :-/

A czego tu się bać ? :)
Piszemy o kwiatkach, zajączkach, świecącym słoneczku i rzy...to znaczy roztaczamy - tęcze 24 h na dobę i nic się nie stanie :) Niech sie słodycz leje :D
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 10.03.2015 22:36

garbowski napisał(a):..przeca wiem :mrgreen: ..ale miesiąca szkoda :roll:

Może stawkę podniesie?? :oczko_usmiech:
baunty
Cromaniak

Postnapisał(a) baunty » 10.03.2015 22:37

.............EDIT.... ze względu na przeoczoną przeze mnie usprawiedliwionąnieobecność :P darka1, wyedytowałem post, ponieważ pisałem tu do niego.

Pierwsza część brzmiała:

darek1 napisał(a):Kto tu kogo nęka. Nie chce koleżanka to niech nie odpowiada, a nie sensacji szuka na forum. Dziwne doprawdy bardzo dziwne zachowanie.

To jest forum społecznościowe, a nie wokanda sądowa.

Częściej tu czytam niż piszę, ale darek1 o co Ci w ogóle chodzi? O to, żeby najpierw kogoś wkurzyć, a później biec na skargę (jak przedszkolak do mamusi) ?
Ostatnio edytowano 10.03.2015 23:15 przez baunty, łącznie edytowano 2 razy
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 22:39

Blaugrana napisał(a):A czego tu się bać ? :)
Piszemy o kwiatkach, zajączkach, świecącym słoneczku i rzy...to znaczy roztaczamy - tęcze 24 h na dobę i nic się nie stanie :) Niech sie słodycz leje :D

..a jak
Ostatnio edytowano 10.03.2015 22:41 przez garbowski, łącznie edytowano 1 raz
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 10.03.2015 22:40

Blaugrana napisał(a):
yzedef napisał(a):To i ja jako w miarę nowy też się odezwę, witajcie :-) wcześniej to był strach tu cokolwiek napisać :-/

Ale to, że jak tu wpadam i nie widzę "Czołem ćwoki, cyce, ch.jki" itd....to jakoś tak...smutno, że tradycja ta jakoś zaginęła:)
yzedef
Cromaniak

Postnapisał(a) yzedef » 10.03.2015 22:40

Blaugrana napisał(a):

ej.. z tą tenczom to nie było dobre porównanie... już ją parę razy spalili :-)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.03.2015 22:42

MRK napisał(a):
Blaugrana napisał(a):

Ale to, że jak tu wpadam i nie widzę "Czołem ćwoki, cyce, ch.jki" itd....to jakoś tak...smutno, że tradycja ta jakoś zaginęła:)

Na mnie nie licz :) Wisi nade mną miecz Damoklesa :)
Ale Ty możesz :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 10.03.2015 22:44

MRK napisał(a):Ale to, że jak tu wpadam i nie widzę "Czołem ćwoki, cyce, ch.jki" itd....to jakoś tak...smutno, że tradycja ta jakoś zaginęła:)

Cześć sklerotyku :lol: :smo: Łapiesz?
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 10.03.2015 22:45

baunty napisał(a):...........

Baunty - piszesz w pustkę! Dosłownie! Darek w republice bananowej i już nie wróci :) Chyba,że po mutacji.... 8)
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 10.03.2015 22:46

MRK napisał(a):

..wpadnij jutro..Cię przywitam :mrgreen: a teraz trza spadać bo od rańca "łostry dyżur" mnie czeka z najmłodszym :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone