CROberto napisał(a):Za całokształt -dożywotnia banicja
jes...jes....jes!!
Powietrze czystsze,to mówię dobrzeżewieczór!
.png)
CROberto napisał(a):Za całokształt -dożywotnia banicja
.png)
yzedef napisał(a):To i ja jako w miarę nowy też się odezwę, witajciewcześniej to był strach tu cokolwiek napisać :-/
.png)
garbowski napisał(a):..przeca wiem..ale miesiąca szkoda

.png)
darek1 napisał(a):Kto tu kogo nęka. Nie chce koleżanka to niech nie odpowiada, a nie sensacji szuka na forum. Dziwne doprawdy bardzo dziwne zachowanie.
To jest forum społecznościowe, a nie wokanda sądowa.
.png)
Blaugrana napisał(a):A czego tu się bać ?
Piszemy o kwiatkach, zajączkach, świecącym słoneczku i rzy...to znaczy roztaczamy - tęcze 24 h na dobę i nic się nie stanieNiech sie słodycz leje
.png)
Blaugrana napisał(a):yzedef napisał(a):To i ja jako w miarę nowy też się odezwę, witajciewcześniej to był strach tu cokolwiek napisać :-/
A czego tu się bać ?
Piszemy o kwiatkach, zajączkach, świecącym słoneczku i rzy...to znaczy roztaczamy - tęcze 24 h na dobę i nic się nie stanieNiech sie słodycz leje
.png)
Blaugrana napisał(a):yzedef napisał(a):To i ja jako w miarę nowy też się odezwę, witajciewcześniej to był strach tu cokolwiek napisać :-/
A czego tu się bać ?
MRK napisał(a):Blaugrana napisał(a):yzedef napisał(a):To i ja jako w miarę nowy też się odezwę, witajciewcześniej to był strach tu cokolwiek napisać :-/
A czego tu się bać ?
Ale to, że jak tu wpadam i nie widzę "Czołem ćwoki, cyce, ch.jki" itd....to jakoś tak...smutno, że tradycja ta jakoś zaginęła:)
.png)
baunty napisał(a):...........