Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.02.2015 11:34

Nie Ty :) Bocian, za reakcje na ten filmik :)
Mnie on tam średnio śmieszy, ale żeby od razu taka obraza majestatu :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.02.2015 11:34

Blaugrana napisał(a):Strasznie się zaperzasz przy takich zwykłych sprawach :)
Ludzie mogą sie śmiać chyba z tego co ich śmieszy, a może nie ?

Mogą. Mnie na ten przykład mogą śmieszyć grubasy sapiące na plaży przy 25 stopniach ciepła. Mogę się tu pośmiać z grubasów, to takie fajne? Albo z lamusów co 100 metrów nie przebiegną.
Wiem, że zwykłą sprawą w PL jest znanie sie na wszystkim i wyśmiewanie się z tego czego w życiu sie nie robiło. Ale ja to bym to zrobił, że hoho...
Denerwuje mnie to bo całą swoja służbę jestem otoczony przez takich megazajebistychfachowców. Tyle, że na koniec okazuje się że w d.... byli i g... widzieli.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 27.02.2015 11:37

Blaugrana napisał(a):Nie Ty :)

..ufffffffffffffffffffff.. :smo:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.02.2015 11:38

Dobra, pogadali, teraz czas pomielić :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.02.2015 11:38

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Strasznie się zaperzasz przy takich zwykłych sprawach :)
Ludzie mogą sie śmiać chyba z tego co ich śmieszy, a może nie ?

Mogą. Mnie na ten przykład mogą śmieszyć grubasy sapiące na plaży przy 25 stopniach ciepła. Mogę się tu pośmiać z grubasów, to takie fajne? Albo z lamusów co 100 metrów nie przebiegną.
Wiem, że zwykłą sprawą w PL jest znanie sie na wszystkim i wyśmiewanie się z tego czego w życiu sie nie robiło. Ale ja to bym to zrobił, że hoho...
Denerwuje mnie to bo całą swoja służbę jestem otoczony przez takich megazajebistychfachowców. Tyle, że na koniec okazuje się że w d.... byli i g... widzieli.

Jak Ciebie coś śmieszy to się śmiejesz. No i dobrze. A może te grubasy na coś chorują ? Albo te lamusy nie mogą biegać bo serce im nie pozwala ? Ale jak chcesz się śmiać to ktoś Ci broni ?
Ten film wziąłeś zbyt literalnie do siebie.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 27.02.2015 11:42

Blaugrana napisał(a):Albo te lamusy nie mogą biegać bo serce im nie pozwala ?

..no w końcu coś o mnie.. :mrgreen: pewnie..jak wszędzie (prawie) można autkiem podjechać.. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.02.2015 11:47

garbowski napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Albo te lamusy nie mogą biegać bo serce im nie pozwala ?

..no w końcu coś o mnie.. :mrgreen: pewnie..jak wszędzie (prawie) można autkiem podjechać.. :mrgreen:

No właśnie :)
Kto biega to lamus :D <---żart :) (żeby się znowu ktoś nie obraził :))
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.02.2015 11:49

Blaugrana napisał(a):Jak Ciebie coś śmieszy to się śmiejesz. No i dobrze. A może te grubasy na coś chorują ? Albo te lamusy nie mogą biegać bo serce im nie pozwala ? Ale jak chcesz się śmiać to ktoś Ci broni ?

A może ci policjanci nie szkolą się fizycznie bo nie mają takiej możliwości? Bo muszą chodzić po ulicach, pracować. Nie śmieje się z grubasów bo sam znam takich i właśnie wiem, że powiedzmy są chorzy. Biorę literalnie do siebie bo całe życie rzesza prześmiewców otacza także i mnie.
Nara.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.02.2015 11:53

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Jak Ciebie coś śmieszy to się śmiejesz. No i dobrze. A może te grubasy na coś chorują ? Albo te lamusy nie mogą biegać bo serce im nie pozwala ? Ale jak chcesz się śmiać to ktoś Ci broni ?

A może ci policjanci nie szkolą się fizycznie bo nie mają takiej możliwości? Bo muszą chodzić po ulicach, pracować. Nie śmieje się z grubasów bo sam znam takich i właśnie wiem, że powiedzmy są chorzy. Biorę literalnie do siebie bo całe życie rzesza prześmiewców otacza także i mnie.
Nara.

Każdego otacza. Każdy zawód ( no może oprocz strażaków). Sama też przeżyłam i wiecznie czytam żarty na temat nauczycieli. I już się przyzwyczaiłam i nie reaguję.
Ty się śmiejesz z jednych, inni się śmieją z Ciebie. Taka ludzka natura.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 27.02.2015 11:54

Blaugrana napisał(a):Kto biega to lamus :D <---żart :) (żeby się znowu ktoś nie obraził :))

..świadomość peselu - posiadam :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.02.2015 11:57

garbowski napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Kto biega to lamus :D <---żart :) (żeby się znowu ktoś nie obraził :))

..świadomość peselu - posiadam :mrgreen:

Ja też :)
Choć dzisiaj inauguruję ( ambitny plan - nie wiem czym się skończy:)) sezon biegania :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 27.02.2015 12:00

..a potem to jakiś grill, te białe wytrawne :?: :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.02.2015 12:02

Po bieganiu grill ? Na to jeszcze za wcześnie :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 27.02.2015 13:03

...znaczy się te białe.. :smo:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.02.2015 14:26

No i po moczeniu :) Pływania za bardzo nie było bo dzieciaki miały trening. Pływanie na torze gdzie jest więcej niż dwie osoby dla mnie mija sie z celem :)
No i będzie drugi meteor :)
http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/ii-l ... anie/c7974
Nie ma to jak zdrowa żywność :) To dla ipagi chyba :)
http://kobieta.onet.pl/zdrowie/aktor-pr ... owej/02s22
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone