Mnie on tam średnio śmieszy, ale żeby od razu taka obraza majestatu
Blaugrana napisał(a):Strasznie się zaperzasz przy takich zwykłych sprawach
Ludzie mogą sie śmiać chyba z tego co ich śmieszy, a może nie ?
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Strasznie się zaperzasz przy takich zwykłych sprawach
Ludzie mogą sie śmiać chyba z tego co ich śmieszy, a może nie ?
Mogą. Mnie na ten przykład mogą śmieszyć grubasy sapiące na plaży przy 25 stopniach ciepła. Mogę się tu pośmiać z grubasów, to takie fajne? Albo z lamusów co 100 metrów nie przebiegną.
Wiem, że zwykłą sprawą w PL jest znanie sie na wszystkim i wyśmiewanie się z tego czego w życiu sie nie robiło. Ale ja to bym to zrobił, że hoho...
Denerwuje mnie to bo całą swoja służbę jestem otoczony przez takich megazajebistychfachowców. Tyle, że na koniec okazuje się że w d.... byli i g... widzieli.
garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Albo te lamusy nie mogą biegać bo serce im nie pozwala ?
..no w końcu coś o mnie..pewnie..jak wszędzie (prawie) można autkiem podjechać..
Blaugrana napisał(a):Jak Ciebie coś śmieszy to się śmiejesz. No i dobrze. A może te grubasy na coś chorują ? Albo te lamusy nie mogą biegać bo serce im nie pozwala ? Ale jak chcesz się śmiać to ktoś Ci broni ?
Ten film wziąłeś zbyt literalnie do siebie.
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Jak Ciebie coś śmieszy to się śmiejesz. No i dobrze. A może te grubasy na coś chorują ? Albo te lamusy nie mogą biegać bo serce im nie pozwala ? Ale jak chcesz się śmiać to ktoś Ci broni ?
Ten film wziąłeś zbyt literalnie do siebie.
A może ci policjanci nie szkolą się fizycznie bo nie mają takiej możliwości? Bo muszą chodzić po ulicach, pracować. Nie śmieje się z grubasów bo sam znam takich i właśnie wiem, że powiedzmy są chorzy. Biorę literalnie do siebie bo całe życie rzesza prześmiewców otacza także i mnie.
Nara.
garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Kto biega to lamus<---żart
(żeby się znowu ktoś nie obraził
)
..świadomość peselu - posiadam