Bocian napisał(a):No baNa moim stanowisku to ja mam wszystkie spodnie z lampasami
Dobry wieczór
A kto Ci doszył lub domalował te lampasy, bo chyba łacha z Ciebie drą
.png)
Bocian napisał(a):klopot napisał(a):Bocian napisał(a):No baNa moim stanowisku to ja mam wszystkie spodnie z lampasami
Dobry wieczór
Sam se domalowałemNawet na dresach mam
klopot napisał(a):Bocian napisał(a):klopot napisał(a):Bocian napisał(a):No baNa moim stanowisku to ja mam wszystkie spodnie z lampasami
Dobry wieczór
Sam se domalowałemNawet na dresach mam
Rozumiem, że trzy lampasy na dresach domalowałeś
.png)
Bocian napisał(a):Dziś odeszło ode mnie dwóch moich kierasów i jeden chłopak ze strzelców. Kierownicy poszli na niepełną. Niecałe 70%. Dostali propozycje i mieli jeden dzień na zastanowienie się. Miesiąc temu. Zobaczymy jak im pójdzie...
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Dziś odeszło ode mnie dwóch moich kierasów i jeden chłopak ze strzelców. Kierownicy poszli na niepełną. Niecałe 70%. Dostali propozycje i mieli jeden dzień na zastanowienie się. Miesiąc temu. Zobaczymy jak im pójdzie...
A co jakby nie skorzystali? Siema Sławek i kłopot
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Dziś odeszło ode mnie dwóch moich kierasów i jeden chłopak ze strzelców. Kierownicy poszli na niepełną. Niecałe 70%. Dostali propozycje i mieli jeden dzień na zastanowienie się. Miesiąc temu. Zobaczymy jak im pójdzie...
A co jakby nie skorzystali? Siema Sławek i kłopot
Oni dostali propozycję z zewnątrz, nie od przełożonychPodkupili ich
Na zasadzie robota od teraz albo nigdy więcej
garbowski napisał(a):ita napisał(a):
brakuje mi tu porannego dzień dobry
..ojtam ojtam..będzie za to dobry wieczór Państwu