Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 05.02.2015 09:22

Siemka :) Widzę, że jęczące drzwi były :) Dobrze, że poszedłem poczytać ;)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2015 10:22

Bocian napisał(a):Siemka :) Widzę, że jęczące drzwi były :) Dobrze, że poszedłem poczytać ;)

To trzeba otworzyć drzwi percepcji by tego słuchać a nie każdy potrafi :) Czysta charyzma Jima :)
Siema :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 05.02.2015 10:40

Dla mnie to porażka i nawalony gość :)
Dziś CR7 kończy trzy dychy :) Parę osób zmieni kwiatki na świeże na ołtarzyku :) :)
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 05.02.2015 11:00

..siema z rana..a kto w tamtych czasach grał "czysty"...może u nas jeno... :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2015 11:00

Bocian napisał(a):Dla mnie to porażka i nawalony gość :)
Dziś CR7 kończy trzy dychy :) Parę osób zmieni kwiatki na świeże na ołtarzyku :) :)

Obraziłeś moje uczucia religijne :)
Ten drugi to mi...dorodnym kalafiorem :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 05.02.2015 11:03

garbowski napisał(a):..siema z rana..a kto w tamtych czasach grał "czysty"...może u nas jeno... :mrgreen:

Piło sie i ćpało, wiadomo :) Tyle, ze ja nie rozumiem i nie widzę tego niby kunsztu zajebistego takich osób jak jęczące Drzwi czy Joplin...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2015 11:04

garbowski napisał(a):..siema z rana..a kto w tamtych czasach grał "czysty"...może u nas jeno... :mrgreen:

Przekleństwo klubu 27 :) Wszyscy piekielnie zdolni ale zbyt wrażliwi i pod ciągłą presja by tworzyć na trzeźwo :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2015 11:05

Bocian napisał(a):

Piło sie i ćpało, wiadomo :) Tyle, ze ja nie rozumiem i nie widzę tego niby kunsztu zajebistego takich osób jak jęczące Drzwi czy Joplin...

To trudno. Nie musisz :)
Ja też nie widzę kunsztu różnych, wielkich hitów i ich autorów :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 05.02.2015 11:07

Blaugrana napisał(a):

Przekleństwo klubu 27 :) Wszyscy piekielnie zdolni ale zbyt wrażliwi i pod ciągłą presja by tworzyć na trzeźwo :)

Bzdet jak dla mnie :) Pijaki i ćpuny :) I ten klub, jaki to farmazon :) To jak gadanie o tym, ze jak pomnożymy długość podstawy piramidy w Gizie przez liczbę Pi to otrzymamy odległość do jakiejś tam niby gwiazdy co świadczy o udziale UFO w budowie :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2015 11:09

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):

Bzdet jak dla mnie :) Pijaki i ćpuny :) I ten klub, jaki to farmazon :) To jak gadanie o tym, ze jak pomnożymy długość podstawy piramidy w Gizie przez liczbę Pi to otrzymamy odległość do jakiejś tam niby gwiazdy co świadczy o udziale UFO w budowie :)

Taaa...jasne...a w drugiej części były smoki :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 05.02.2015 11:16

Może i smoki :) Zawsze znajdzie sie ktoś kto fiknął w 27ym roku życia :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2015 11:22

Nie piszę o takich mało znanych jak jakiś Bell, Ward etc, ale o takich ( nawet jeżeli Ty nie uznajesz ich klasy ) gigantach jak Hendrix, Joplin, Cobain, Morrison, Winehouse, Brian Jones...Wszyscy 27, nie 28, 30...Niektorym brakowało 2 miesięcy do 28 roku...Ale to temat chyba dość zapalny jak widzę :)Coś w stylu o MPT :)
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 05.02.2015 11:25

Bocian napisał(a): Pijaki i ćpuny :)

..no fakt niezaprzeczalny..ale byli też inspiracją dla całej masy zespołów i wykonawców w tamtym czasie..a moim zdaniem koniec lat 60-tych, do połowy lat 70-tych to czas najlepszy dla muzyki..zespołów wymieniać nie będę bo jest tego trochę... no i tak powstała legenda Joplin i innych.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2015 11:26

garbowski napisał(a):
Bocian napisał(a): Pijaki i ćpuny :)

..no fakt niezaprzeczalny..ale byli też inspiracją dla całej masy zespołów i wykonawców w tamtym czasie..a moim zdaniem koniec lat 60-tych, do połowy lat 70-tych to czas najlepszy dla muzyki..zespołów wymieniać nie będę bo jest tego trochę... no i tak powstała legenda Joplin i innych.

Podpisuję się po tym wszystkimi obiema rękami :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 05.02.2015 11:26

Blaugrana napisał(a):Nie piszę o takich mało znanych jak jakiś Bell, Ward etc, ale o takich ( nawet jeżeli Ty nie uznajesz ich klasy ) gigantach jak Hendrix, Joplin, Cobain, Morrison, Winehouse, Brian Jones...Wszyscy 27, nie 28, 30...Niektorym brakowało 2 miesięcy do 28 roku...Ale to temat chyba dość zapalny jak widzę :)Coś w stylu o MPT :)

A ilu jest gigantów co zmarło w zupełnie innym wieku? :) Czemu Klub sie o nich nie upomniał? :) Wśród tylu wykonawców światowego formatu zawsze znajdzie sie ktoś kto kipnie w okolicach 27 roku.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone