Bocian napisał(a):SiemkaWidzę, że jęczące drzwi były
Dobrze, że poszedłem poczytać
Bocian napisał(a):Dla mnie to porażka i nawalony gość
Dziś CR7 kończy trzy dychyParę osób zmieni kwiatki na świeże na ołtarzyku
![]()
garbowski napisał(a):..siema z rana..a kto w tamtych czasach grał "czysty"...może u nas jeno...
Bocian napisał(a):garbowski napisał(a):..siema z rana..a kto w tamtych czasach grał "czysty"...może u nas jeno...
Piło sie i ćpało, wiadomoTyle, ze ja nie rozumiem i nie widzę tego niby kunsztu zajebistego takich osób jak jęczące Drzwi czy Joplin...
Blaugrana napisał(a):garbowski napisał(a):..siema z rana..a kto w tamtych czasach grał "czysty"...może u nas jeno...
Przekleństwo klubu 27Wszyscy piekielnie zdolni ale zbyt wrażliwi i pod ciągłą presja by tworzyć na trzeźwo
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):garbowski napisał(a):..siema z rana..a kto w tamtych czasach grał "czysty"...może u nas jeno...
Przekleństwo klubu 27Wszyscy piekielnie zdolni ale zbyt wrażliwi i pod ciągłą presja by tworzyć na trzeźwo
Bzdet jak dla mniePijaki i ćpuny
I ten klub, jaki to farmazon
To jak gadanie o tym, ze jak pomnożymy długość podstawy piramidy w Gizie przez liczbę Pi to otrzymamy odległość do jakiejś tam niby gwiazdy co świadczy o udziale UFO w budowie
.png)
Bocian napisał(a): Pijaki i ćpuny![]()
garbowski napisał(a):Bocian napisał(a): Pijaki i ćpuny![]()
..no fakt niezaprzeczalny..ale byli też inspiracją dla całej masy zespołów i wykonawców w tamtym czasie..a moim zdaniem koniec lat 60-tych, do połowy lat 70-tych to czas najlepszy dla muzyki..zespołów wymieniać nie będę bo jest tego trochę... no i tak powstała legenda Joplin i innych.
Blaugrana napisał(a):Nie piszę o takich mało znanych jak jakiś Bell, Ward etc, ale o takich ( nawet jeżeli Ty nie uznajesz ich klasy ) gigantach jak Hendrix, Joplin, Cobain, Morrison, Winehouse, Brian Jones...Wszyscy 27, nie 28, 30...Niektorym brakowało 2 miesięcy do 28 roku...Ale to temat chyba dość zapalny jak widzęCoś w stylu o MPT