Bocian napisał(a):A patrzajta, Manson, ten ze swastyka , żeni sięŻe on jest zjebem to wiadomo ale co kieruje tą laską?
..pewnie ma tak samo zryty łeb jak on..
garbowski napisał(a):..ale to pewnie znasz..
..a na zabawie w szkole, w VIII klasie, zorganizowanej samodzielnie(obniżyli nam za to stopnie ze sprawowania i zakaz wycieczek do końca roku
![]()
ale kurnde..cała klasa przyszła ..38 osób..) leciały hiciory sleydowe, sweetowe, t rexowe no i łoczywista glitterowe...
Bocian napisał(a):A patrzajta, Manson, ten ze swastyka , żeni sięŻe on jest zjebem to wiadomo ale co kieruje tą laską?
.png)
Blaugrana napisał(a):Muza była zupełnie inna
garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Muza była zupełnie inna
..bo to inne czasy były..ja to za ciemnej komuny wychowany jestem..tej szarej, ciemnej, z zomowcem i milicjantem za każdym rogiem
..ale już wtedy z nią jako podrostek walczyłem
![]()
...chodziliśmy do sadu którego właściciel był w MO i kradliśmy jabłka...papierówki takie że ło matko..kosztele
.png)
garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Muza była zupełnie inna
..bo to inne czasy były..ja to za ciemnej komuny wychowany jestem..tej szarej, ciemnej, z zomowcem i milicjantem za każdym rogiem
![]()
...chodziliśmy do sadu którego właściciel był w MO i kradliśmy jabłka...papierówki takie że ło matko..kosztele
Bocian napisał(a):garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Muza była zupełnie inna
![]()
Andrzej a kiedy to zomowiec stał za kazdym rogiem?
To ja walczyłem bardziej ambitnie, rzucałem śnieżkami w czołgiTeraz jak widać pod JSW kto rzuca śnieżkami ten patriota. Ale walczyłem też z czarnymi
Ja chodziłem na śliwki do sadu i tam nas kościelny ganiał
Bocian napisał(a):No i ja notowany byłemZa niszczenie pola kukurydzy
To nam klepnęli a tak po prawdzie to na truskawki pod Wilanów poszliśmy
I chłop nas autem po polu ganiał
Zwialiśmy do parku w Wilanowie ale nas tam patrol przylukał
Na komendzie pierwszy kontakt z lolką na dupsko
I rozmowa na drugi dzień z rodzicami