Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 05.02.2015 15:56

Bocian napisał(a):A patrzajta, Manson, ten ze swastyka , żeni się :) Że on jest zjebem to wiadomo ale co kieruje tą laską? :)

..pewnie ma tak samo zryty łeb jak on..
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.02.2015 15:57

garbowski napisał(a):
Bocian napisał(a):A patrzajta, Manson, ten ze swastyka , żeni się :) Że on jest zjebem to wiadomo ale co kieruje tą laską? :)

..pewnie ma tak samo zryty łeb jak on..

No musowo :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 05.02.2015 16:05

..a "kaszojadów" na basenie nie pogoniłeś..trza było :roll:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.02.2015 16:09

garbowski napisał(a):..a "kaszojadów" na basenie nie pogoniłeś..trza było :roll:

Co dziwne to była zorganizowana grupa po dopieka nauczycieli od pływania. W na basenie wszędzie napisy o konieczności kąpieli pod prysznicem... :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2015 16:31

garbowski napisał(a):..ale to pewnie znasz..

..a na zabawie w szkole, w VIII klasie, zorganizowanej samodzielnie :mrgreen: (obniżyli nam za to stopnie ze sprawowania i zakaz wycieczek do końca roku :mrgreen: :mrgreen: ale kurnde..cała klasa przyszła ..38 osób..) leciały hiciory sleydowe, sweetowe, t rexowe no i łoczywista glitterowe...

Nie znam :)
Też w 8 klasie, byłyśmy z dziewczynami na tzw wycieczce z okazji Dnia Wiosny ( dzisiaj to już zwyczaj, chyba byłyśmy jego pionierkami ). Chłopaki poszli do szkoły :)
Muza była zupełnie inna :) Genesis, Police, S. Stevens :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2015 16:40

On 80 tka, ona 26.
On ma dożywocie ale całkiem pokaźny majątek ( prawa do jakiejś płyty) więc to + czarna sława. A wśród kobiet nie ma poyebów ?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.02.2015 16:50

Blaugrana napisał(a): A wśród kobiet nie ma poyebów ?

Oj są, są :lol:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 05.02.2015 16:51

Blaugrana napisał(a):Muza była zupełnie inna :)

..bo to inne czasy były.. :mrgreen: ja to za ciemnej komuny wychowany jestem..tej szarej, ciemnej, z zomowcem i milicjantem za każdym rogiem :mrgreen: ..ale już wtedy z nią jako podrostek walczyłem :mrgreen: :mrgreen: ...chodziliśmy do sadu którego właściciel był w MO i kradliśmy jabłka...papierówki takie że ło matko..kosztele :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.02.2015 16:54

garbowski napisał(a):

..bo to inne czasy były.. :mrgreen: ja to za ciemnej komuny wychowany jestem..tej szarej, ciemnej, z zomowcem i milicjantem za każdym rogiem :mrgreen: ..ale już wtedy z nią jako podrostek walczyłem :mrgreen: :mrgreen: ...chodziliśmy do sadu którego właściciel był w MO i kradliśmy jabłka...papierówki takie że ło matko..kosztele :mrgreen:

Andrzej a kiedy to zomowiec stał za kazdym rogiem? :)
To ja walczyłem bardziej ambitnie, rzucałem śnieżkami w czołgi :) Teraz jak widać pod JSW kto rzuca śnieżkami ten patriota. Ale walczyłem też z czarnymi :) Ja chodziłem na śliwki do sadu i tam nas kościelny ganiał :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 05.02.2015 17:00

..przeca żartuję..tak mówią ci wszyscy "pokrzywdzeni" co to im zawsze ciężko i bezbarwnie było. Księdza mieliśmy fajnego, był na misjach wiec sporo nam opowiadał..a że miał dar to co poniedziałek cała klasa waliła po południu na lekcje. Synia do czołgu podsadzałem coby chłopakom papierosy dał, za to do czołgu go nieraz wsadzali żeby zobaczył. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2015 17:04

garbowski napisał(a):

Ja też za młodu "walczyłam" :)Pojechaliśmy w I kl. LO na wycieczkę do Piwnicznej ( i Krynicy). Rano przysnęłam na ławce jak ostatni bum. Obudził mnie milicjant i zaczął zadawać pytania notując coś skrzętnie na kartce. Okazał się jednak dość wyrozumiały bo strasznie pyskowałam. Potem z dumą chodziłam, że byłam już notowana :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 05.02.2015 17:06

....kurde..same końbatanty... :mrgreen: :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2015 17:07

Bocian napisał(a):
garbowski napisał(a):

Andrzej a kiedy to zomowiec stał za kazdym rogiem? :)
To ja walczyłem bardziej ambitnie, rzucałem śnieżkami w czołgi :) Teraz jak widać pod JSW kto rzuca śnieżkami ten patriota. Ale walczyłem też z czarnymi :) Ja chodziłem na śliwki do sadu i tam nas kościelny ganiał :)

Ci zadymiarze spod JSW to kibolscy debile. Nawet górnicy się od nich odcinają.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.02.2015 17:08

No i ja notowany byłem :) Za niszczenie pola kukurydzy :) To nam klepnęli a tak po prawdzie to na truskawki pod Wilanów poszliśmy :) I chłop nas autem po polu ganiał :) Zwialiśmy do parku w Wilanowie ale nas tam patrol przylukał :) Na komendzie pierwszy kontakt z lolką na dupsko :) I rozmowa na drugi dzień z rodzicami :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2015 17:12

Bocian napisał(a):No i ja notowany byłem :) Za niszczenie pola kukurydzy :) To nam klepnęli a tak po prawdzie to na truskawki pod Wilanów poszliśmy :) I chłop nas autem po polu ganiał :) Zwialiśmy do parku w Wilanowie ale nas tam patrol przylukał :) Na komendzie pierwszy kontakt z lolką na dupsko :) I rozmowa na drugi dzień z rodzicami :)

Sama ekstrema na tym wątku :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone