Blaugrana napisał(a):Muslim, Jarku
Bo się wkurwiam i ręce mi się trzęsą
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Tylko nie byli na tyle zorganizowani. Jakby zaczęli szukać plastiku, to zaraz by się o nich głośno zrobiło. A tak broń automatyczna i nikt niczego nie podejrzewał. Każdy spotkany muslin na ulicy jest potencjalnym mordercą. Bo skąd wiem, że pod płaszczem nie ukrywa kałacha?
Jakoś sobie wyrzutnik granatów zorganizowaliPoza tym to nowy rodzaj terroryzmu, samotne wilki. Bez siatki powiązań. No i łatwiej ukryć pas szahida pod płaszczem niż kałacha
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Muslim, Jarku
slapol napisał(a):Cześć Wam, wieczorową porą,
tak sobie czytam opinie wokół, dla mnie wiążącą opinią jest ta, która pochodzi od człowieka, który nastawiał dupę w sytuacjach krytycznych w realu lub/i kierował akcjami tego typu. Żadnego tam teoretyka zza biurka, czy innego zielonego w tych sprawach nie słucham, bo to jest teraz "na topie" w tzw. mediach.
garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Dlaczego się wk.rwiasz ?
..bo po coli nie przechodzi...
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Dzisiaj słucham na temat tych samotnych wilków.
To typ zamachowców atakujących centra handlowe, biura...
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Dzisiaj słucham na temat tych samotnych wilków.
To typ zamachowców atakujących centra handlowe, biura...
Pierwszy raz o kimś takim słyszałam.
Nie da się przed tym ustrzec.
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Muslim, Jarku
Dlaczego się wk.rwiasz ?
Bo giną ludzie. Z rąk innych ludzi.