jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a): Syn ma dociągnąć do bierzmowania i potem będziemy gadać.
Ale o czym? Nowicjat czy KUL?![]()
Ty mnie nie strasz
..w Lublinie jest i seminarium..jakbyco młody pytał..siema tym co się pojawili..
.png)
Bocian napisał(a):
Bo u nas katolicyzm to obyczaj.
jara napisał(a):
Może i tak być. Z własnego podwórka: moja siedemnastoletnia córka odpuściła. A wcale nie jest jakąś super nowoczesną nastolatką. Wręcz przeciwnie. Bardzo dobrze się uczy, jest w renomowanym liceum i wygląda normalnie, a nawet bardziej niż normalnie. Ale nie dociera na razie do niej ta religia. Jej postawę musiałem uszanować. Syn ma dociągnąć do bierzmowania i potem będziemy gadać.
.png)
garbowski napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a): Syn ma dociągnąć do bierzmowania i potem będziemy gadać.
Ale o czym? Nowicjat czy KUL?![]()
Ty mnie nie strasz
..w Lublinie jest i seminarium..jakbyco młody pytał..siema tym co się pojawili..
MRK napisał(a):jara napisał(a):MRK napisał(a):Hm...czyli Ciebie pod katotaliba nie podciągnę:). Cóż...
NieJa mam zdrowe podejście do religii. Nie namawiam, nie podkładam bomb i nie strzelam do ludzi innej wiary.
No nic... szukam dalej po forum:).
MRK napisał(a):jara napisał(a):MRK napisał(a):Hm...czyli Ciebie pod katotaliba nie podciągnę:). Cóż...
NieJa mam zdrowe podejście do religii. Nie namawiam, nie podkładam bomb i nie strzelam do ludzi innej wiary.
.png)
Bocian napisał(a):MRK napisał(a):jara napisał(a):MRK napisał(a):Hm...czyli Ciebie pod katotaliba nie podciągnę:). Cóż...
A tamtych Ci nie styknie?
Blaugrana napisał(a):Jedź do Torunia, na Żwirki i Wigury koczują
Na forum nie znajdziesz bo tu nie można o tych sprawach