Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.12.2014 21:39

slapol napisał(a):
Bocian napisał(a):
slapol napisał(a):
garbowski napisał(a):..ale tu ruch dzisiaj.. orzesz..... :oczko_usmiech:

Myślę, że chcecie pogadać "po swojemu"...zatem spadam...laku noč :papa:

Jak po swojemu? :) A Ty co w suahili walisz? :)

Miałem na myśli - między swoimi (stałymi bywalcami) :lol:

Ty też stały bywalec, tylko interwał masz długi :) :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.12.2014 21:42

Bocian napisał(a):
slapol napisał(a):
Bocian napisał(a):
slapol napisał(a):
garbowski napisał(a):..ale tu ruch dzisiaj.. orzesz..... :oczko_usmiech:

Myślę, że chcecie pogadać "po swojemu"...zatem spadam...laku noč :papa:

Jak po swojemu? :) A Ty co w suahili walisz? :)

Miałem na myśli - między swoimi (stałymi bywalcami) :lol:

Musiałam sobie wyguglać ten interwał :)
Za mądre ludzie tu dla mnie :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.12.2014 21:43

Bocian napisał(a):...

Szkoda, że tylko interwał... :wink: :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.12.2014 21:45

Blaugrana napisał(a):Musiałam sobie wyguglać ten interwał :)

Interwał to jak między wałami biegasz :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.12.2014 21:49

Bocian napisał(a):

Moje martini aż zabulgotało :)
Paniała :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.12.2014 21:52

Bocian napisał(a):

Kiedyś Interwizja...teraz Eurowizja :?:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.12.2014 06:13

Bocian napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/raszyn-napad-na-wlasciciela-kantoru/mee7t
A wczoraj w robocie mieliśmy ćwiczenie sztabowe gdzie scenariusz zakładał, że dwóch sprawców napadło na kantor w podwarszawskiej miejscowości i zrabowali milion zeta :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jakież to ćwiczenie sztabowe. Bocian śmiechu warte. Czy Ty cokolwiek wiesz na czym polega prowadzenie takowego przedsięwzięcia. Po pierwsze to nie ma takiego pojęcia jak ćwiczenie sztabowe tylko trening sztabowy. Natomiast rozmach tego owego Twojego ćwiczenia jest porażający :D . Przyjedż do mnie to Ci wyłożę na czym polega trening sztabowy z zaangażowaniem kilkuset ludzi jednocześnie. Ba zobaczysz jak przeprowadza się operację powietrzną, wsparcie komponentu lądowego :papa: :hut:

Panie Bocian do brzegu, do brzegu :D :papa: :hut:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.12.2014 12:06

darek1 napisał(a):Ba zobaczysz jak przeprowadza się operację powietrzną, wsparcie komponentu lądowego

Przez 24 miesiące oglądałem takie operacje powietrzne :roll: . Albo oficery latali w powietrzu, bo nie mogli ustać na nogach, tak byli najebani, albo powietrze przyduszało ich do ziemi, że nie mogli się ruszyć o własnych siłach. I wtedy potrzebne było wsparcie komponentu lądowego. Ale to w armii. I żeby nie było. W Policji i milicji nie widziałem, więc na temat ich działań się nie wypowiadam.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.12.2014 12:55

jara napisał(a):
darek1 napisał(a):Ba zobaczysz jak przeprowadza się operację powietrzną, wsparcie komponentu lądowego

Przez 24 miesiące oglądałem takie operacje powietrzne :roll: . Albo oficery latali w powietrzu, bo nie mogli ustać na nogach, tak byli najebani, albo powietrze przyduszało ich do ziemi, że nie mogli się ruszyć o własnych siłach. I wtedy potrzebne było wsparcie komponentu lądowego. Ale to w armii. I żeby nie było. W Policji i milicji nie widziałem, więc na temat ich działań się nie wypowiadam.

Dobrze powiedziane to o wojsku :) :) Za to Ci poleję kolki :) Nasze ćwiczenie nie polegało na oglądaniu obrzyganych wojskowych mundurów :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.12.2014 13:29

Obrazek
:lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.12.2014 13:45

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Dobrze powiedziane to o wojsku :) :) Za to Ci poleję kolki :) Nasze ćwiczenie nie polegało na oglądaniu obrzyganych wojskowych mundurów :)

Jakiż Ty jesteś prosty, prymitywny i żałosny zarazem. Do pięt wiedzą operacyjną i taktyczną mi nie dorastasz Podoficerze z Puławskiej. Tępy jesteś na wskroś. Wypowiadasz się jak gówniarz. Typowy krawęznik. Przerost formy nad treścią. Współczuję Cromaniakom, że muszą siedzieć Na Zlotachw towarzystwie takiego laika i Imbecyla w policyjnym mundurze. Wstyd Waść przynosisz mundurowi i honorowi policjanta. WSTYD

Śmiejesz się z Janusza B - On Cię bije inteligencją na wskroś.
Ostatnio edytowano 20.12.2014 13:52 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.12.2014 13:51

darek1 napisał(a):Jakiż Ty jesteś prosty, prymitywny i żałosny zarazem. Do pięt wiedzą operacyjną i taktyczną mi nie dorastasz Podoficerze z Puławskiej. Tępy jesteś na wskroś. Wypowiadasz się jak gówniarz. Typowy krawęznik. Przerost formy nad treścią. Współczuję Cromaniakom, że muszą siedzieć w towarzystwie takiego laika i Imbecyla w policyjnym mundurze. Wstyd Waść przynosisz mundurowi i honorowi policjanta. WSTYD

ObrazekObrazek
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.12.2014 13:53

Bocian napisał(a):
darek1 napisał(a):Jakiż Ty jesteś prosty, prymitywny i żałosny zarazem. Do pięt wiedzą operacyjną i taktyczną mi nie dorastasz Podoficerze z Puławskiej. Tępy jesteś na wskroś. Wypowiadasz się jak gówniarz. Typowy krawęznik. Przerost formy nad treścią. Współczuję Cromaniakom, że muszą siedzieć w towarzystwie takiego laika i Imbecyla w policyjnym mundurze. Wstyd Waść przynosisz mundurowi i honorowi policjanta. WSTYD

ObrazekObrazek

:papa: :hut: GÓWNIARSTWO
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.12.2014 13:58

darek1 napisał(a):
Śmiejesz się z Janusza B - On Cię bije inteligencją na wskroś.

Obrazek
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.12.2014 13:59

Obrazek
:lol: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone