Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.12.2014 21:32

Blaugrana napisał(a):
Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):U mnie nie ma szans :)

Szanse są zawsze :) Trzeba tylko podjąć decyzję i być konsekwentnym ;) Jak u nas z Wielkanocą :)

Myślałam, że jak dzieci dorosną to się wyrwiemy :)
Dorosły ale pojawił się jeden mały chłopczyk i nie wyobrażam sobie świąt bez niego przez kolejne paręnaście lat :)

Czyli własne kajdany :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.12.2014 21:35

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):
Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):U mnie nie ma szans :)

Szanse są zawsze :) Trzeba tylko podjąć decyzję i być konsekwentnym ;) Jak u nas z Wielkanocą :)

Myślałam, że jak dzieci dorosną to się wyrwiemy :)
Dorosły ale pojawił się jeden mały chłopczyk i nie wyobrażam sobie świąt bez niego przez kolejne paręnaście lat :)

Czyli własne kajdany :mrgreen:

Ale takie sympatyczne :)
Nie mogę sie już doczekać jego przyjazdu :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.12.2014 21:39

http://wiadomosci.onet.pl/moja-smierc-c ... ilki/50x3w
Mieszkałem u niego kilka dni :) Magia. To Król Biebrzy. Myślałem, że nie żyje. Dobrze, że to były plotki. Mieszkanie bez bieżącej wody, bez prądu, za lodówkę robił loszek. Kąpaliśmy sie w balii na środku kwiecistej łąki. Wokół nikogo. Krzysiek znikał na całe dnie :) Wieczorem sie zjawiał przy ognisku i opowiadał o życiu... Odprawiał msze dla zwierząt :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.12.2014 21:47

Prawdziwy pasjonat :)
Biebrza to unikat, ale zrezygnować z wygód, szeroko pojętej cywilizacji dla natury to mocny ekscentryzm :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.12.2014 21:51

Blaugrana napisał(a):Prawdziwy pasjonat :)
Biebrza to unikat, ale zrezygnować z wygód, szeroko pojętej cywilizacji dla natury to mocny ekscentryzm :)

Siano woził maluchem bez siedzeń :) Wodę dla turystów latem grzało słońce w plastikowych baniakach :) Przy śniadaniu po stole chodziły kury i dziobały okruchy :) Jak byłem u niego to miał jeszcze jedną z biblii, chyba XVI wieczną. Oglądałem ją. I gramofon na igłę z tubą, działający, puszczał muzę :) Tam widziałem czarnego bociana.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 22.12.2014 06:14

..ponieważ otrzymałem pw z pogróżkami :roll: napiszę tylko dzień dobry.. :mrgreen: :oczko_usmiech:
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 22.12.2014 08:31

Dzień dobry :)

ale fataliza dzisiaj :roll:
jak wstawałam, ja biedna, cały dom spał :?
jakie to niesprawiedliwe :wink:

w dodatku ta pogoda, myślałam, że będę pchała ten rower pod wiatr i deszcz :evil:
i nawet przeszła mi myśl, żeby wziąć auto ale jak pomyślałam o tych korkach to mi myśl przeszła :roll:

Niestety ja nawet w Wigilię pracuję więc muszę z resztą zadań walczyć po pracy.

no to miłego dnia :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 22.12.2014 08:32

Siemka wszystkim :)
Jak ktoś mi powie, że jest zachwycony pogodą, że jest fajnie bo nie ma śniegu i aby tak do wiosny to niech buk szumiący ma go w swojej opiece :)
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 22.12.2014 08:36

no ja, jak wyżej pisałam nie jestem, oj nie jestem :evil:
8,30 a ciemno jak w d.upie :evil:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 22.12.2014 08:42

Jak ktoś sobie wykupił święta gdzieś w górach czy innym miejscu i będzie miał taką pogodę to tylko pozazdrościć :)
A Ty z tym rowerem to zaprawdę ambitna jesteś :mrgreen:
Obrazek
:mrgreen: :mrgreen:
http://wawalove.pl/Nagranie-z-Warszawy- ... EO-sl15391
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 22.12.2014 08:56

ładnie mi życzysz :lol:
chyba nie jestem taka ambitna, bo jak bym była to po pracy tez bym rowerem jeździła, a ja jednak prawie codziennie gdzieś autem jadę. (ale już nie do centrum)
Ja po prostu nienawidzę korków i komunikacji miejskiej :wink:
Postanowiłam, że w Wigilię autem jak człowiek pojadę :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 22.12.2014 08:59

ita napisał(a):Ja po prostu nienawidzę korków i komunikacji miejskiej :wink:

Przyjmij to jako trening charakteru :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 22.12.2014 09:22

garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 22.12.2014 10:39

..nooooooooo pogoda się udała.. dobrze że przynajmniej padac mocno przestało i jakby się z letka przejaśnia 8O .... choinka już w domciu, pachnie ładnie :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 22.12.2014 10:40

garbowski napisał(a):..nooooooooo pogoda się udała.. dobrze że przynajmniej padac mocno przestało i jakby się z letka przejaśnia 8O .... choinka już w domciu, pachnie ładnie :mrgreen:

Siema. W centralnej równo pada, a nawet zacina, bo wieje.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone