napisał(a) Bocian » 21.12.2014 10:50
Rysio napisał(a):Bocian napisał(a):A do kogo Ty to niby mówisz? Rozumiem, że stwierdzenie imbecyl w mundurze to nadal taki folklor forumowy? Nie pisałem o nikim personalnie a o zjawisku pijaństwa w wojsku. Na to padły inwektywy skierowane bezpośrednio do mnie. Mnie to jebie i nie chodzi o to, że sie tym przejmuję ale nie zrównuj tych spraw.
Gdybyś nie ciągnął tej g..... dyskusji sprawa byłaby prosta, ale skoro lubisz się babrać jest jak jest.
Wskaż mój post w którym pisałem do tego usera. Wpierasz mi po raz enty że ja coś tam lubię a to tylko Twoje wymysły. Nie odpowiadam tego typu ludziom na forum, (dlatego nie obawiam sie powrotu kogokolwiek na forum) kasuje ich PW więc nie pieprz farmazonu. Starałem sie ucywilizować kontakty z tym kimś, pomogłem mu w temacie wyjazdu do Austrii podając wszystko na tacy od a do z na co wkrótce otrzymałem PW z tekstem iż jestem
cwelem i potomkiem kurwy i dzielnicowego. Zaprzestałem więc jakichkolwiek kontaktów forumowych. Odpuść sobie Rysiek więc te pouczanki wobec mnie w tym temacie.
Ostatnio edytowano 21.12.2014 10:54 przez
Bocian, łącznie edytowano 1 raz