Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 20.12.2014 14:09

darek1 napisał(a):Jakiż Ty jesteś prosty, prymitywny i żałosny zarazem. Do pięt wiedzą operacyjną i taktyczną mi nie dorastasz Podoficerze z Puławskiej. Tępy jesteś na wskroś. Wypowiadasz się jak gówniarz. Typowy krawęznik. Przerost formy nad treścią. Współczuję Cromaniakom, że muszą siedzieć Na Zlotachw towarzystwie takiego laika i Imbecyla w policyjnym mundurze. Wstyd Waść przynosisz mundurowi i honorowi policjanta. WSTYD

Darek1. Ja nie wierzę, że Ty to serio piszesz
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 20.12.2014 14:12

Jara, beemke pal lepiej żeby sie zagrzała przed drogą ;)
A tu masz wyjaśnienie :) :)
Obrazek
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 20.12.2014 14:40

Bocian napisał(a):Jara, beemke pal lepiej żeby sie zagrzała przed drogą ;)
A tu masz wyjaśnienie :) :)
Obrazek

A myślałem, że pusto jest :roll:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 20.12.2014 14:42

Panowie chwyćcie pion bez mojej pomocy. Oki ? Dziękuję bardzo.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 20.12.2014 14:47

A do kogo Ty to niby mówisz? Rozumiem, że stwierdzenie imbecyl w mundurze to nadal taki folklor forumowy? Nie pisałem o nikim personalnie a o zjawisku pijaństwa w wojsku. Na to padły inwektywy skierowane bezpośrednio do mnie. Mnie to jebie i nie chodzi o to, że sie tym przejmuję ale nie zrównuj tych spraw.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 20.12.2014 14:59

Obrazek
Stare czasy ;)
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 20.12.2014 17:26

Bocian napisał(a):A do kogo Ty to niby mówisz? Rozumiem, że stwierdzenie imbecyl w mundurze to nadal taki folklor forumowy? Nie pisałem o nikim personalnie a o zjawisku pijaństwa w wojsku. Na to padły inwektywy skierowane bezpośrednio do mnie. Mnie to jebie i nie chodzi o to, że sie tym przejmuję ale nie zrównuj tych spraw.

Gdybyś nie ciągnął tej g..... dyskusji sprawa byłaby prosta, ale skoro lubisz się babrać jest jak jest.
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 20.12.2014 21:37

No cóż na prostatę nie ma lekarstwa. Pozostaje życzyć zdrowia bo na rozum i naukę w szkolnictwie wyższym za póżno.
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 20.12.2014 23:26

siema wieczornie :D
powiedzcie mi czy wam sprawia przyjemnsc gadanie do sciany :roll:
chyba sa tu jeszcze ciekawsi ludzie? :roll:

co tam w weekend porabiacie? ja wlasnie sasiadow pozegnalam, ale jakos mi sie spac nie chce
maz opija dziecko kolegi
wiatr daje czadu :evil:
dobrze, ze jutro niedziela :)
no to milej niedzieli :)
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 21.12.2014 00:12

darek1 napisał(a):No cóż na prostatę nie ma lekarstwa. Pozostaje życzyć zdrowia bo na rozum i naukę w szkolnictwie wyższym za póżno.

Powtórka skutować będzie banem.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.12.2014 10:50

Rysio napisał(a):
Bocian napisał(a):A do kogo Ty to niby mówisz? Rozumiem, że stwierdzenie imbecyl w mundurze to nadal taki folklor forumowy? Nie pisałem o nikim personalnie a o zjawisku pijaństwa w wojsku. Na to padły inwektywy skierowane bezpośrednio do mnie. Mnie to jebie i nie chodzi o to, że sie tym przejmuję ale nie zrównuj tych spraw.

Gdybyś nie ciągnął tej g..... dyskusji sprawa byłaby prosta, ale skoro lubisz się babrać jest jak jest.

Wskaż mój post w którym pisałem do tego usera. Wpierasz mi po raz enty że ja coś tam lubię a to tylko Twoje wymysły. Nie odpowiadam tego typu ludziom na forum, (dlatego nie obawiam sie powrotu kogokolwiek na forum) kasuje ich PW więc nie pieprz farmazonu. Starałem sie ucywilizować kontakty z tym kimś, pomogłem mu w temacie wyjazdu do Austrii podając wszystko na tacy od a do z na co wkrótce otrzymałem PW z tekstem iż jestem cwelem i potomkiem kurwy i dzielnicowego. Zaprzestałem więc jakichkolwiek kontaktów forumowych. Odpuść sobie Rysiek więc te pouczanki wobec mnie w tym temacie.
Ostatnio edytowano 21.12.2014 10:54 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.12.2014 10:52

ita napisał(a):siema wieczornie :D
powiedzcie mi czy wam sprawia przyjemnsc gadanie do sciany :roll:
chyba sa tu jeszcze ciekawsi ludzie? :roll:

co tam w weekend porabiacie? ja wlasnie sasiadow pozegnalam, ale jakos mi sie spac nie chce
maz opija dziecko kolegi
wiatr daje czadu :evil:
dobrze, ze jutro niedziela :)
no to milej niedzieli :)

Siemka wszystkim :) My po spotkaniu bożonarodzeniowym w Papalinie. Spotkaliśmy sie z croznajomymi, poznaliśmy w realu Zebika :)
Z letka mi szumi w bani :)
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 21.12.2014 11:09

Bocian napisał(a):.... poznaliśmy w realu Zebika :)

..też z tym muszę żyć... :mrgreen: :mrgreen: :oczko_usmiech: siema...
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.12.2014 11:12

garbowski napisał(a):
Bocian napisał(a):.... poznaliśmy w realu Zebika :)

..też z tym muszę żyć... :mrgreen: :mrgreen: :oczko_usmiech: siema...

No szacun :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 21.12.2014 11:15

..co zrobisz.. :oczko_usmiech: trza się zbierać w kierunku domu pomalutku..jeszcze raz dzięki za spotkanie :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone