Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.12.2014 19:01

Jakby ktoś chciał wpaść i przy.... mi w baniak jeśli jeszcze raz będę chciał poprawiać karnisz, to zapraszam :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.12.2014 19:16

http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/rasz ... toru/mee7t
A wczoraj w robocie mieliśmy ćwiczenie sztabowe gdzie scenariusz zakładał, że dwóch sprawców napadło na kantor w podwarszawskiej miejscowości i zrabowali milion zeta :lol: :lol:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 19.12.2014 19:31

Bocian napisał(a):No to wklejaj :)

..z pozdrowieniami od sebulka.. szykuje strój na jutrzejszy wyjazd.. i tak sam nie wie co ma włożyć na siebie... ale pozdrawia Towarzystwo serdecznie :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek :oczko_usmiech:

Bocian napisał(a):Jakby ktoś chciał wpaść i przy.... mi w baniak jeśli jeszcze raz będę chciał poprawiać karnisz, to zapraszam :mrgreen:

..zawsze tłumaczę żonie że prowizorki są najlepsze.. :oczko_usmiech:
Ostatnio edytowano 19.12.2014 19:32 przez garbowski, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.12.2014 19:31

Bańkę sobie przytulił na święta :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.12.2014 19:48

Bardzo eleganckie zdjęcie :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.12.2014 19:51

Blaugrana napisał(a):Bańkę sobie przytulił na święta :)

Jak można z milionem w torbie wychodzić do chaty?
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 19.12.2014 19:52

Bocian napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/raszyn-napad-na-wlasciciela-kantoru/mee7t
A wczoraj w robocie mieliśmy ćwiczenie sztabowe gdzie scenariusz zakładał, że dwóch sprawców napadło na kantor w podwarszawskiej miejscowości i zrabowali milion zeta :lol: :lol:

..sam woziłem z księgową kasę na wypłaty dla firmy.... noż q##@#$ bank w centrum, wyłączonym z ruchu, do samochodu z kilometr trzeba było iść, w banku szyby na całą ścianę... stykło tylko przyuważyć... a potem się okazało, po paru miesiącach że w umowie z firmą ochroniarską która monitorowała nasz zakład był i konwój kasy.. jeno szef bidok nie doczytał... :evil: :evil: :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.12.2014 19:55

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Bańkę sobie przytulił na święta :)

Jak można z milionem w torbie wychodzić do chaty?

A tego to ja nie wiem...
Nigdy nie wchodziłam do domu z taką kasą.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 19.12.2014 20:05

Bocian napisał(a):Jakby ktoś chciał wpaść i przy.... mi w baniak jeśli jeszcze raz będę chciał poprawiać karnisz, to zapraszam :mrgreen:

Specjalnie nie pojadę ale przy jakiejś okazji bardzo chętnie :twisted: Na marginesie - znam ten bul. Kołek ¤8 musiałem zastąpić kotwą na ¤10 ale 4 razy dłuższą a przy okazji przewiercić szynę stalową z nadproża. Fantakufastycznie :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 19.12.2014 20:05

..a wchodziłaś Kasiu :?: :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 19.12.2014 20:08

Rysio napisał(a):

Specjalnie nie pojadę ale przy jakiejś okazji bardzo chętnie :twisted: Na marginesie - znam ten bul. Kołek ¤8 musiałem zastąpić kotwą na ¤10 ale 4 razy dłuższą a przy okazji przewiercić szynę stalową z nadproża. Fantakufastycznie :mrgreen:

... uderzyłeś się i na Forum zajrzałeś :lol: :smo: :?:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 19.12.2014 20:08

Rysio napisał(a):....

..dobry wieczór :mrgreen: .. a przy okazji.. dla frienda jakaś amnestia na okazję Świąt jest przewidziana :smo:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.12.2014 20:14

garbowski napisał(a):..a wchodziłaś Kasiu :?: :oczko_usmiech:

Do domu ? Od 1 roku życia posiadam tę umiejętność :)
A to instruktaż dla tych przed którymi stoi zadanie - ubranie choinki a to ciężkie przedsięwzięcie, bo zawsze ale to zawsze jakkolwiek jej nie ubrać zawsze jest źle a to nie tak bombki powieszone a to morderczy pytong lampek owija się nie tam gdzie trzeba... a to sie robi po prostu tak
http://www.gifbin.com/989010
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.12.2014 20:17

Rysio napisał(a):

Standard. W tynku dziura na 2 cm szerokości a w betonie wwiercone na pół centymetra. :) I ni kutafona sie nie chce to trzymać. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.12.2014 20:17

garbowski napisał(a):
Rysio napisał(a):....

..dobry wieczór :mrgreen: .. a przy okazji.. dla frienda jakaś amnestia na okazję Świąt jest przewidziana :smo:

Dołączam się do listy proszących :)
Nie znam tego Twojego frienda, nie wiem o co za co kiedy, ale po tym jak jego wspominasz to musi być dobry chłop :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone