.png)
Bocian napisał(a):No to wklejaj

Bocian napisał(a):Jakby ktoś chciał wpaść i przy.... mi w baniak jeśli jeszcze raz będę chciał poprawiać karnisz, to zapraszam

.png)
Bocian napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/raszyn-napad-na-wlasciciela-kantoru/mee7t
A wczoraj w robocie mieliśmy ćwiczenie sztabowe gdzie scenariusz zakładał, że dwóch sprawców napadło na kantor w podwarszawskiej miejscowości i zrabowali milion zeta![]()
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bańkę sobie przytulił na święta
Jak można z milionem w torbie wychodzić do chaty?
.png)
Bocian napisał(a):Jakby ktoś chciał wpaść i przy.... mi w baniak jeśli jeszcze raz będę chciał poprawiać karnisz, to zapraszam
.png)
Rysio napisał(a):Bocian napisał(a):Jakby ktoś chciał wpaść i przy.... mi w baniak jeśli jeszcze raz będę chciał poprawiać karnisz, to zapraszam
Specjalnie nie pojadę ale przy jakiejś okazji bardzo chętnieNa marginesie - znam ten bul. Kołek ¤8 musiałem zastąpić kotwą na ¤10 ale 4 razy dłuższą a przy okazji przewiercić szynę stalową z nadproża. Fantakufastycznie
garbowski napisał(a):..a wchodziłaś Kasiu![]()
Rysio napisał(a):Bocian napisał(a):Jakby ktoś chciał wpaść i przy.... mi w baniak jeśli jeszcze raz będę chciał poprawiać karnisz, to zapraszam
Specjalnie nie pojadę ale przy jakiejś okazji bardzo chętnieNa marginesie - znam ten bul. Kołek ¤8 musiałem zastąpić kotwą na ¤10 ale 4 razy dłuższą a przy okazji przewiercić szynę stalową z nadproża. Fantakufastycznie
garbowski napisał(a):Rysio napisał(a):....
..dobry wieczór.. a przy okazji.. dla frienda jakaś amnestia na okazję Świąt jest przewidziana