I zamiast cinkciarz.pl mam znajomego w kantorze, który przy większym zakupie mi zawsze liczy euro według notowań forex
.png)
Lednice napisał(a):Wszystko pasuje do siebie![]()
.png)
Lednice napisał(a):Jeden pies euro czy kuna![]()
Średnio inteligentna małpa załapie, że konto dolarowe jest pułapką![]()
.png)
.png)
Lednice napisał(a):Przecież ci ludzie z przykładów, które podałem, tego sobie nie wymyślili.
.png)
.png)
capricornus napisał(a):kolejna wypowiedź nie w temacieodnośnie działalności Aliora mam swoje nie za dobre zdanie ale pytanie i dyskusja jest o kontach walutowych i ich funkcjonalności a nie ofercie jakiegokolwiek banku, rozumiem, ze kolega z pomocą przybył
.png)
wtopek napisał(a):capricornus napisał(a):kolejna wypowiedź nie w temacieodnośnie działalności Aliora mam swoje nie za dobre zdanie ale pytanie i dyskusja jest o kontach walutowych i ich funkcjonalności a nie ofercie jakiegokolwiek banku, rozumiem, ze kolega z pomocą przybył
funkcjonalność jest średnia
.png)
capricornus napisał(a):kolejna wypowiedź nie w temacieodnośnie działalności Aliora mam swoje nie za dobre zdanie ale pytanie i dyskusja jest o kontach walutowych i ich funkcjonalności a nie ofercie jakiegokolwiek banku, rozumiem, ze kolega z pomocą przybył
.png)
SingSing74 napisał(a):capricornus napisał(a):kolejna wypowiedź nie w temacieodnośnie działalności Aliora mam swoje nie za dobre zdanie ale pytanie i dyskusja jest o kontach walutowych i ich funkcjonalności a nie ofercie jakiegokolwiek banku, rozumiem, ze kolega z pomocą przybył
Oczywiście, że w temacie. Skoro w pożyczkach ten bank stosuje tego rodzaje sztuczki, ukrywając prawdziwe koszty jakimi obciąża swoich klientów, to w innych działach działać będzie podobnie.
Jeśli ci się wydaje, że banki robią coś za darmo, to masz rację. Wydaje ci się.
Moje zdanie o bankach - które z natury nie są organizacjami charytatywnymi i ich działalność polega na zarabianiu pieniędzy - jest takie, że kontakt z nimi należy ograniczać do niezbędnego minimum.
.png)