Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Proszę o radę - lokalizacja apartamentu w Breli

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jasminn26
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasminn26 » 18.06.2012 10:30

Sick napisał(a):
jasminn26 napisał(a):Znajdę w Breli plaże bardziej intymne? Kto był na dzikiej plaży na końcu Slatine na Ciovo, ten wie o co mi chodzi. Zresztą takie bardziej normalne przyjazne dziecku też mogą być, byle nie betony i ludź przy ludziu.

Plaże są tam wszędzie żwirkowe, czasem po drodze trochę skałek, ale betonów to ja raczej tam nie spotkałem. Dla dzieci plaże idealne. Zejście do wody też raczej łagodne, żadnych nagłych głębin. Co do terminu w którym jedziesz obawiam się, że w Breli na intymność nie możesz za bardzo liczyć, Brela nawet poza sezonem jest jedną z najchętniej odwiedzanych miejscowości na riwierze makarkiej. Przyciąga jak magnes - mnie już 3 razy :)

Wstępnie zarezerwowałam Marusici, choć jeszcze się waham (Brela kusi), i w związku z tym ostatnie pytanie - biorąc kwaterę na Frankopanskiej, daleko będę musiała drałować do mniej zatłoczonych plaż? Czytałam relacje, stali bywalcy polecali bardzo inne rejony, Jardula, Luka, Podrace... ale to chyba spory kawałek co... Z góry dziękuję za wszystkie udzielone wyżej odpowiedzi :)
Sick
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sick » 18.06.2012 13:38

jasminn26 napisał(a):Wstępnie zarezerwowałam Marusici, choć jeszcze się waham (Brela kusi), i w związku z tym ostatnie pytanie - biorąc kwaterę na Frankopanskiej, daleko będę musiała drałować do mniej zatłoczonych plaż? Czytałam relacje, stali bywalcy polecali bardzo inne rejony, Jardula, Luka, Podrace... ale to chyba spory kawałek co... Z góry dziękuję za wszystkie udzielone wyżej odpowiedzi :)

2 lata temu w pierwszej połowie sierpnia mieszkaliśmy w dzielnicy Stomarica czyli jakieś 3,5 km od Frankopańskiej i nie powiedziałbym że było intymnie na plaży. Na pewno mniej ludzi niż w Soline ale sezon to sezon. Szkoda deptać 3,5 -4 km po to żeby mieć o 20-30% mniej ludzi na plaży. W tym roku jak byłem na początku czerwca na tej samej plaży w Stomaricy było 5 osób gdzie w sierpniu liczyło się ich w dziesiątkach.
Jak ma być intymnie w Breli to nie w sierpniu gdzie pół Europy ma urlopy :)
jasminn26
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasminn26 » 18.06.2012 14:08

Sick napisał(a):
jasminn26 napisał(a):Wstępnie zarezerwowałam Marusici, choć jeszcze się waham (Brela kusi), i w związku z tym ostatnie pytanie - biorąc kwaterę na Frankopanskiej, daleko będę musiała drałować do mniej zatłoczonych plaż? Czytałam relacje, stali bywalcy polecali bardzo inne rejony, Jardula, Luka, Podrace... ale to chyba spory kawałek co... Z góry dziękuję za wszystkie udzielone wyżej odpowiedzi :)

2 lata temu w pierwszej połowie sierpnia mieszkaliśmy w dzielnicy Stomarica czyli jakieś 3,5 km od Frankopańskiej i nie powiedziałbym że było intymnie na plaży. Na pewno mniej ludzi niż w Soline ale sezon to sezon. Szkoda deptać 3,5 -4 km po to żeby mieć o 20-30% mniej ludzi na plaży. W tym roku jak byłem na początku czerwca na tej samej plaży w Stomaricy było 5 osób gdzie w sierpniu liczyło się ich w dziesiątkach.
Jak ma być intymnie w Breli to nie w sierpniu gdzie pół Europy ma urlopy :)

Dzięki Sick:)
Jadę zatem do Marusici:) Pozdrawiam ciepło, sierpień już niedługo....
Jędrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jędrula » 12.07.2012 06:02

:D
diamir
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) diamir » 12.07.2012 14:48

Witam,pierwszy raz wybieram się na Chorawcję i właśnie wybrałem Brelę.
Apartament mam dla 2 osób na ulicy Bartola Kasica 48- Villa Antonio 88.
Chciałem zapytać czy ktoś zna to miejsce i co może o nim powiedzieć?
Bo prawdę mówiąc już jest mały zgrzyt, gdyż przelałem właścicielowi 80E zaliczki a on mi pisze że dostał tylko 60E :(
Kacper111
Cromaniak
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 05.11.2012 08:49

Sick napisał(a):

2 lata temu w pierwszej połowie sierpnia mieszkaliśmy w dzielnicy Stomarica czyli jakieś 3,5 km od Frankopańskiej

z tą odległóścią to chyba trochę przesadziłes
pawelli
Mistrz Świata FIFA
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 05.11.2012 09:02

diamir napisał(a):Bo prawdę mówiąc już jest mały zgrzyt, gdyż przelałem właścicielowi 80E zaliczki a on mi pisze że dostał tylko 60E :(

Jak nadałeś przelew 80 euro - to wyślij mu pdf-a z potwierdzeniem.
Choć podejrzewam, że "koszty przelewu" zeżarły te 20 euro ..... (ale to i tak coś za dużo).
Kacper111
Cromaniak
Re: Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 18.11.2012 17:47

pawelli napisał(a):
diamir napisał(a):Bo prawdę mówiąc już jest mały zgrzyt, gdyż przelałem właścicielowi 80E zaliczki a on mi pisze że dostał tylko 60E :(

Jak nadałeś przelew 80 euro - to wyślij mu pdf-a z potwierdzeniem.
Choć podejrzewam, że "koszty przelewu" zeżarły te 20 euro ..... (ale to i tak coś za dużo).

20 euro to trochę dużo ale warto zapytac w banku
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 18.11.2012 20:33

Tyle samo płaciłem za przelew
przecioska
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) przecioska » 21.06.2013 18:19

Hej,
poproszę o informacje dotyczące pobytu w Villi Dominik. Jak było? Czy się podobało? Jak dojście do morza itd?
Dziękuję za wszystkie informacje ;-)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Proszę o radę - lokalizacja apartamentu w Breli - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone