Sick napisał(a):jasminn26 napisał(a):Znajdę w Breli plaże bardziej intymne? Kto był na dzikiej plaży na końcu Slatine na Ciovo, ten wie o co mi chodzi. Zresztą takie bardziej normalne przyjazne dziecku też mogą być, byle nie betony i ludź przy ludziu.
Plaże są tam wszędzie żwirkowe, czasem po drodze trochę skałek, ale betonów to ja raczej tam nie spotkałem. Dla dzieci plaże idealne. Zejście do wody też raczej łagodne, żadnych nagłych głębin. Co do terminu w którym jedziesz obawiam się, że w Breli na intymność nie możesz za bardzo liczyć, Brela nawet poza sezonem jest jedną z najchętniej odwiedzanych miejscowości na riwierze makarkiej. Przyciąga jak magnes - mnie już 3 razy
Wstępnie zarezerwowałam Marusici, choć jeszcze się waham (Brela kusi), i w związku z tym ostatnie pytanie - biorąc kwaterę na Frankopanskiej, daleko będę musiała drałować do mniej zatłoczonych plaż? Czytałam relacje, stali bywalcy polecali bardzo inne rejony, Jardula, Luka, Podrace... ale to chyba spory kawałek co... Z góry dziękuję za wszystkie udzielone wyżej odpowiedzi

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)