Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Proszę o namiary apartamentów

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 07.07.2007 21:32

Pierwszy raz w ciemno a 7 pod rząd wyjazd do Cro.
Wiem,że z kwaterami nie powinno być problemów ale gdybyście mieli jakieś naprawdę fajne kwatery,blisko morza i koniecznie z widokiem na morze dla 4osobowej rodzinki to będę Wam bardzo wdzięczny.
Zapomniałem o najwazniejszym ;) region to najchętniej riwiera makarska z wyłaczeniem samej Makarskiej,Podgory i Tucepi ew.Murter bo tam jeszcze nie byłem.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 07.07.2007 22:26

A może byc wyspa Korcula i miejscowośc Zavalatica?
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 08.07.2007 09:23

Jeżeli jest naprawdę fajny apart to chętnie.
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 08.07.2007 10:00

Krzysiekm napisał(a):Jeżeli jest naprawdę fajny apart to chętnie.

Podaje adre:
daisy-małpa-ibles.waw.pl
pozdrowienia
stafid
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) stafid » 08.07.2007 19:16

Krzysiek jeżeli może być Ciovo to jedź do Jureli 15m od moża, byłem i chwalę sobie.
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 08.07.2007 20:55

Nie wiem czemu ale na Ciovo reaguję alergicznie-kilka razy stałem w korku by przejechać ten mosteczek ;)
Marcin zastava
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin zastava » 03.11.2007 10:05

Witam
Zaczynam planować już przyszłoroczne wakacje i jeżeli Ktoś ma jakieś sprawdzone fajne apartamenty w Tucepi, albo gdzieś w pobliżu to proszę o namiary :
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuję.
Pozdrawiam .
Marcin
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 03.11.2007 11:45

Witam
Poszło na priv

Z kolei ja poszukuję namiarów na kwaterę na Istrii w Rovinj (może też być Poreć)
pozdrav :hut: :papa:
Daniellos76
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daniellos76 » 03.11.2007 15:12

bonar napisał(a):Witam
Poszło na priv

Z kolei ja poszukuję namiarów na kwaterę na Istrii w Rovinj (może też być Poreć)

Witam,

byłem tam dwa lata temu w Rovinj, bardzo fajny apartamencik, płacilismu we wrzesniu 30 Euro od pokoju 2 osob. Poniżej podaje mailowy kontakt z wlascicielem bo zagubilem gdzies adres strony :cry: .

eliza_12
Croentuzjasta
apartamenty

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 16.11.2007 21:33

Ja proszę o namiary na apartament dla 8 osób dorosłych i 4 dzieci w wieku 3,4,10,13 lat Wyjazd na dwa tygodnie
Dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 17.11.2007 13:09

Daniellos76 napisał(a):
bonar napisał(a):Witam
Poszło na priv

Witam,

byłem tam dwa lata temu w Rovinj, bardzo fajny apartamencik, płacilismu we wrzesniu 30 Euro od pokoju 2 osob. Poniżej podaje mailowy kontakt z wlascicielem bo zagubilem gdzies adres strony :cry: .

Witam
Jeżeli mogę prosić, napisz coś więcej o lokalizacji apartamentu, jego atrakcyjności bo cena dość wysoka jak na wrzesień.
pozdrav
:hut: :papa:
jaropp
Plażowicz
Istria

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaropp » 13.04.2008 19:15

Szukam apartamentu w okresie 14.07 - 24.07 na Istrii dla rodziny 2+2. Miejscowość nie ma większego znaczenia, lecz chcielibyśmy zaliczyć krótki wypad do Włoch adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
peacock
Plażowicz
Re: Istria

Nieprzeczytany postnapisał(a) peacock » 14.04.2008 11:21

jaropp napisał(a):Szukam apartamentu w okresie 14.07 - 24.07 na Istrii dla rodziny 2+2. Miejscowość nie ma większego znaczenia, lecz chcielibyśmy zaliczyć krótki wypad do Włoch adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

witam!
polecam UMAG - byłam tam w październiku 2007 w 2 osoby placilismy po 10 euro/os. tez zachaczylismy o wenecje wiec polecam umag
galerik
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) galerik » 16.05.2008 13:31

polecam UMAG - byłam tam w październiku 2007 w 2 osoby placilismy po 10 euro/os. tez zachaczylismy o wenecje wiec polecam umag

witam
Zastanawiamy sie właśnie nad wyjazdem do tej miejscowosci. Napisz coś więcej: jakie plaże (czy łagodne zejście do wody), czy drogo, i czy bardzo różni sie od miasteczek na Rivierze makarskiej np.
Może masz namiar na nie drogie pokoje? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuję

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone