Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten - app. dla 4 osób pilnie poszukiwany!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
magnolia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magnolia » 25.07.2008 17:24

Witam wszystkich! Od dłuższego czasu śledzę forum i na początku dziękuje wszystkim, którzy je współtworzą, za wskazówki i rady dla tych mniej zorientowanych. Przeczesałam wiele stron z app. i wciąż nie mogę znaleźć, wszystko zarezerwowane albo kosmicznie drogie. Wiem, że to niemała wioska i że środek sezonu, ale może ktoś ma jakiś namiar na kwatery w Primostenie w terminie 12-24.08. [plus-minus 2 dni], jesteśmy w stanie wydać max.65-70Euro za całość, za dobę. Jest nas 4, dwie młode pary, więc szukamy czegoś standardowego, ale siłą rzeczy z 2 osobnymi sypialniami [ew. drugie łóżko w salonie, byleby jakaś ścianka była:)], no i kuchnia, prysznic i wc, żadne luksusy. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Wybieram się już 3 raz do Chorwacji, ale debiutuję na polu samodzielnego wyjazdu, zastanawiamy się nawet czy w ciemno nie pojechać? Pozdrawiam wszystkich CroManiaków!
asik NS
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) asik NS » 28.07.2008 08:02

W tym roku byliśmy w Primosten oto nasz gospodarz zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ( my byliśmy w największym apartamencie i był naprawdę super - na e-maill mogę Ci wysłać fotki ) - nie jest nad samym morzem ale dzieli go od morza kilka minut- jedyny minus to że jest zlokalizowany przy głównej trasie - nam osobiście to nie przeszkadzało)
Pozdrawiam
magnolia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magnolia » 28.07.2008 16:41

Dziękuje ślicznie za odpowiedź. Niestety czas naglił i musieliśmy się zdecydować na opcję awaryjną, w Vodicach, dużo taniej. Niemniej jednak zamierzam odwiedzić Primosten i może za rok zostać tam na dłużej. Dziękuje za linka, może się przyda:) Również pozdrawiam!
tulipek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tulipek » 28.07.2008 17:48

wczoraj wróciłam z primosten.
Pojechaliśmy w 4 osoby w ciemno. w pierwszym lepszym tourist buro od ręki dostaliśmy ładny apartament. (dwa duże pokoje, kuchnia łazienka) za 65 euro/doba.
Także myśle że nie będziecie mieli problemu ze znalezieniem czegoś na miejscu, byle się tam znaleźć przed 18 :) a najlepiej z samego rana. bo pierwszego dnia byliśmy po 23 i wszytskie biura były zamknięte:)
magnolia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magnolia » 29.07.2008 12:43

no kurka też już myślałam, żeby w ciemno jechać, ale to nie tylko moja decyzja, więc stanęło na Vodicach. Kwatera już klepnięta, więc w Primostenie pozostaną tylko odwiedziny. Pozdrawiam!
emiro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) emiro » 03.08.2008 11:41

Witam.
Przykleję się do tematu z podobną prośbą i zapytaniem do osób które znają Primosten i bliskie okolice.
Czy mógłby ktoś polecić (dysponuje bezpośrednim kontaktem e-mail ) do
właścicieli przyzwoitego apartamentu dla 4+1 osób ?
Zawsze jeżdziłem w ciemno poniżej Makarskiej i tam ze znalezieniem miejsca po 10E/osoba nie było problemu natomiast tutaj spodziewam się większego zagęszczenia
Urlop od 15.08 więc może zdąże coś coś zaklepać.

dziękuję pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone