Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten 2007

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Hunter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hunter » 08.05.2007 19:29

7 fotek i 7 postów :roll: . Tak też można, ale po co? W jednym się nie zmieściły?

Fotki niczego sobie. Wklejaj dalej. :)
adamas
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamas » 08.05.2007 20:06

witam. całkiem fajne foty.jedziemy po raz pierwszy do Chorwacji w tym roku i planujemy autocamp Adriatic obok Primosten. widziałem zdjęcia z zeszłego roku i spodobało nam sie wiec w lipcu - naprzód!!Czy ktoś był w tym miejscu? Polecacie czy odradzacie?No i ostatnie pytanie od "nowicjusza" - z Mazowsza przez Węgry czy Austrię??? 8O
marandi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marandi » 25.05.2007 18:24

Piotr Bydgoszcz napisał(a):Nocowałem w Dolac, takiej małej dziurze ok. 3 km przed Primosten. Apartament kosztował mnie 25 euro za dobę.

Hej!
Czy mogę prosić o namiary (adres, telefon, ewentualnie email)?

ewa9923 małpa interia.pl
Piotr Bydgoszcz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Bydgoszcz » 25.05.2007 20:40

Witam.
Najlepiej podam numer tel do gospodyni , przemiłej Biby. tel. +385915911850. Ona trochę rozumie po polsku, więc nie powinniście mieć problemów z porozumieniem się, aha powołajcie się na mnie, tj na Piotra z Polski. Pozdrawiam serdecznie. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania, chętnie odpowiem. Piotr
tkus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tkus » 29.05.2007 13:26

Piotr,

Jaki jest przelicznik kuna euro w kantorach w Primosten
Piotr Bydgoszcz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Bydgoszcz » 29.05.2007 22:11

Nie pamiętam dokładnego przelicznika, ale jest on aktualizowany i jeśli zadasz sobie trochę trudu, to napewno go znajdziesz. Pozdrawiam.
positive7
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) positive7 » 29.05.2007 22:12

Witam:)

JA rowniez bylam w Primosten na campingu adriatic. Urocze miejsce, dlatego tez pragne wrocic tam w tym roku. Jest jednak maly szkopuł, mam klopot z dojazdem. CZy jest ktos, kto moglby zabrac dwie osoby do miejscowosci primosten lub okolic ? oczywiscie złożymy sie na benzyne i ewentualne koszty przejazdu. Zawsze wyjazd bedzie odrobine tanszy;)
dolo
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dolo » 01.06.2007 08:19

Hunter napisał(a):Ja zaklepałem kwaterę 150m od autocampu Adriatic. Jadę 22.06.
Jestem ciekawy, jak wyglada plaża przy Dolacu?
Więc ucz się szybko jak wklejać zdjęcia.
Wszystko jest tutaj.
forum/viewtopic.php?t=11670

Jak sie już nauczysz załóż nowy wątek w dziale Nasze Relacje z podruży lub Chorwacja w naszym obiektywie i wklejaj do woli. Chętnie poczytamy i pooglądamy.

Witam.Ruszamy 20 06 w okolice Primostanu na trzy auta w ciemno ,może coś znajdziemy w okolicy Wyjazd z Bolesławca śl
Pozdro
Ostatnio edytowano 04.06.2007 09:56 przez dolo, łącznie edytowano 1 raz
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 01.06.2007 08:49

dolo napisał(a):Witam.Ruszamy 21 06 w okolice Primostanu na trzy auta w ciemno ,może coś znajdziemy w okolicy Wyjazd z Bolesławca śl
Pozdro

W tym terminie nie powinno być problemu ze znalezieniem kwatery. Natomiast po połowie lipca może już być ciężko.

Udanego wyjazdu!
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 01.06.2007 09:28

Hunter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hunter » 01.06.2007 11:14

dolo napisał(a):
Hunter napisał(a):Ja zaklepałem kwaterę 150m od autocampu Adriatic. Jadę 22.06.
Jestem ciekawy, jak wyglada plaża przy Dolacu?
Więc ucz się szybko jak wklejać zdjęcia.
Wszystko jest tutaj.
forum/viewtopic.php?t=11670

Jak sie już nauczysz załóż nowy wątek w dziale Nasze Relacje z podruży lub Chorwacja w naszym obiektywie i wklejaj do woli. Chętnie poczytamy i pooglądamy.

Witam.Ruszamy 21 06 w okolice Primostanu na trzy auta w ciemno ,może coś znajdziemy w okolicy Wyjazd z Bolesławca śl
Pozdro

Bolesławiec :lol: :lol: :lol:
Moje rodzinne miasto :D :D :D
Mieszkałem tam 27 lat. Teraz odwiedzamy rodzców i bywamy tam co drugi tydzień.
Będziemy wypatrywali rejestracji DBL w Primosten.
Szerokiej drogi :!: :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone