Taras pod gałęziami sosny, osłonięty parasolem, wygodne meble, huśtawka... Dobre dojście do plaży przy kempingach Runke, Stupice czy też do "plaży" miejskiej.
W tym roku tam będziemy- tym razem namiot, camp Stupice
.png)
.png)
pkucaba napisał(a):Też celuję w kemping Stupice w okolicy 29 lipca - 2 sierpnia. Macie jakieś rezerwowe lokalizacje w razie braku miejsc?
.png)
pkucaba napisał(a):Też celuję w kemping Stupice w okolicy 29 lipca - 2 sierpnia. Macie jakieś rezerwowe lokalizacje w razie braku miejsc?
.png)
pkucaba napisał(a):Talasera - dopisana do listy. Dziękuję
.png)
gusia-s napisał(a):pkucaba napisał(a):Też celuję w kemping Stupice w okolicy 29 lipca - 2 sierpnia. Macie jakieś rezerwowe lokalizacje w razie braku miejsc?
Właśnie wróciłam, w skrócie... napewno tam nie wrócę, ani położenie ani standard tego kempingu nie jest wart ponownej wizyty - na szczęście urlopu mi to nie było w stanie zmarnować![]()
Jak odzipnę to opiszę szerzej.
reniaf77 napisał(a):Z niecierpliwością czekam na Twój opis, za 2 tyg. wyjeżdżamy na ten kemping. Podczas zeszłego pobytu w Premanturze wydawał się on całkiem "sympatyczny". Co z nim nie tak?
.png)
gusia-s napisał(a):Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to śmiało
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):gusia-s napisał(a):Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to śmiało
Jak długo wytrzymałaś na tym kempingu![]()
![]()
Zmieniałaś miejsce popytu na inny
reniaf77 napisał(a): ... W tej samej lokalizacji, którą Ty wybrałaś na kempingu, ma także planujemy się rozbić- mamy nawet numer parceli sprawdzony podczas poprzedniego urlopu; oby była wolna.
reniaf77 napisał(a): ... Kamienjak- dla niego tam jedziemy i samo miasteczko oraz spacery do niego. Obawiałam się iż ze sferą sanitarną jest coś nie tak np. warunki się pogorszyły... Ale teraz jestem spokojniejsza...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne