MRK napisał(a):gusia-s napisał(a):Odkopuje temat ...
Kto posiada i jeszcze ma ochotę podzielić się fotkami z plaż przy kemp. Stupice?
...albo namiarami na apartamenty z widokiem na morze?
.png)
MRK napisał(a):gusia-s napisał(a):Odkopuje temat ...
Kto posiada i jeszcze ma ochotę podzielić się fotkami z plaż przy kemp. Stupice?
...albo namiarami na apartamenty z widokiem na morze?
.png)
.png)
.png)
reniaf77 napisał(a):...Kilkanaście osób wzdłuż brzegu (byliśmy w pełni sezonu , początek sierpnia)...pusto
reniaf77 napisał(a):... W tym roku wracamy do tej miejscowości, pierwszy raz pod namiot i na ten właśnie camping.
.png)
.png)
.png)
art234 napisał(a):Witajcie
W tym roku trzeci raz w CRO - poprzednio Vodice-Tribunj - super, ostatnio Vrbnik na Krk - super, a jak będzie w Premanturze zobaczymy.
Z tego co czytam jest tam spokojnie, aczkolwiek wszędzie blisko, nie wiem podobno najbliższa plaża od naszego apartamentu (jedziemy w 9 osób) - apartament Lada Premantura to ok 500 metrów - może ktoś wie lub ma fotki jak wygląda ?
Na Kamenjak jest ok 6 km, także autkiem lub rowerem - ile kosztuje wjazd a ile wypożyczenie roweru - wie ktoś ?
po powrocie napisze jak było
pozdrawiam wszystkich cromaniaków
.png)
.png)
gusia-s napisał(a):Również proszę o namiary na sprawdzone apartmany w Premanturze
.png)
Crocodyl napisał(a):gusia-s napisał(a):Również proszę o namiary na sprawdzone apartmany w Premanturze
Bardzo proszę,
http://www.villa-nika.com/uk/index.php
namiar sprawdzony przez znajomych ale bardzo polecali a i ja w zeszłym roku się do niego przymierzałem.
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne