Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Potrzebuję namiary na 1 nocleg w okolicach Varazdinu.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
łosiu79
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) łosiu79 » 06.08.2007 20:08

Witam,
We wrześniu wybieram się pierwszy raz do Chorwacji. Jadę w ciemno do Splitu, ale potrzebuję namiary na jakiś nocleg w okolicach Varazdinu. Niby nie powinno być problemów ze znalezieniem, ale... w Varazdninie wylądujemy 1. września - przy dobrych wiatrach koło godz. 21.00 - 22.00. Tak więc szukanie na miejscu odpada... Przez internet też ciężko bo to tylko na jedna noc i dalej w drogę na Plitwickie. Ma ktoś może jakiś namiar?? Albo pomysł gdzie przekimać??

Pozdrawiam.
Maciek.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2007 20:24

Może to Ci w czymś pomoże:
1) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
2) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
3) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
4) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
łosiu79
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) łosiu79 » 06.08.2007 20:41

Piotrek_B napisał(a):Może to Ci w czymś pomoże:
4) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Hmmm... no przejżałem te linki - jak na moją kasę trochę drogo :( Chodziło mi bardziej o jakies prywatne kwatery - gdzie już ktoś był i może dać mi namiar na właścicieli - żebyśmy mogli się zacheckinować :) o tak późnej porze.

Ale wielkie dzięki za szybką reakcję, Piotrek_B!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2007 20:48

Coś tańszego może trafisz tu:
Bob
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bob » 08.08.2007 11:48

w Varażdinskich Toplicach są pokoje, parę lat temu spałem u weterynarza, bardzo tanio było, jest tego więcej
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 08.08.2007 13:28

łosiu79 napisał(a):Witam,
We wrześniu wybieram się pierwszy raz do Chorwacji. Jadę w ciemno do Splitu, ale potrzebuję namiary na jakiś nocleg w okolicach Varazdinu. Niby nie powinno być problemów ze znalezieniem, ale... w Varazdninie wylądujemy 1. września - przy dobrych wiatrach koło godz. 21.00 - 22.00. Tak więc szukanie na miejscu odpada... Przez internet też ciężko bo to tylko na jedna noc i dalej w drogę na Plitwickie. Ma ktoś może jakiś namiar?? Albo pomysł gdzie przekimać??

Pozdrawiam.
Maciek.

Miałem taki przypadek. W Verazdinie byłem późno wieczorem, była w zasadzie już noc. Przy wyjeździe z Verazdinu w kierunku na Plitvice, zaraz na peryferiach są położone po prawej stronie pensjonaty. Ja płaciłem za pokój chyba 20 euro. Nie wiem czy taka jest tam stawka, czy płaciłem mniej ponieważ była godzina chyba coś około 24,00 a pokój był ostatni i na poddaszu. ( w pokoju wszytsko ok.- to pensjonat).

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone