krispinus napisał(a):Jak jeszcze temat jest aktualny, to może gdzieś wygrzebię zdjęcie i zamieszczę.
Dzięki.
Zdecydowaliśmy się na panele w całym salonie, aneksie i przedpokoju. Na początku chcieliśmy bambus prasowany, ale okazuje się, że jest podatny na zarysowania, więc będzie solidny panel, wąska deska ( 12 cm ) jeśli dobrze pamiętam, to jest to wiśnia amerykańska.
Czy ktoś kładł panele diagonalnie ?
Zastanawiamy się nad takim rozwiązaniem, ale nigdzie nie widziałem a jak nie dotknę i nie zobaczę, to nie kupuję
Miecia napisał(a):Wiesz, jest jeszcze kwestia reszty pomieszczenia![]()
Czy tapeta ma współgrać tylko z zabudową, czy jeszcze czymś![]()
Tapeta ma "godzić" waniliowe fronty, z jasnobrązowym blatem. Fronty będą gładkie, bez uchwytów. Będą kolorystycznie współgrać z fotelami i ewentualnie z szezlongiem, jeśli się zdecydujemy.
arabesqa74 napisał(a):Ps. Czy jesteś pewien, że chcesz, aby inni decydowali za Was
Inni nie będą za nas decydować, bo z żoną jesteśmy w sumie zdecydowani, każde na coś innego. Jeśli mój typ zdobędzie więcej głosów, będę mieć argument. Jeśli nie, to jest jeszcze trzecie rozwiązanie. Ta przestrzeń będzie jednobarwna. Kafelki na pewno nie wchodzą w grę.
Dzięki za maile.
Roxi napisał(a):Jak dla mnie 5.
Będzie całkowicie oderwane od reszty, ale mi się takie przełamania bardzo podobają. Połączenie dwóch, na pierwszy rzut oka nie pasujących do siebie rzeczy, może wyglądać ciekawie
Trochę się boję, że zdominuje kuchnię.
Dzięki za odzew.
1-2 głosy
2-3 głosy
3-2 głosy
4-2 głosy
5-1 głos
6-3 głosy

.png)
.png)

.png)