Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuję apartamentu dla 4 osób - Dalmacja.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacob94
Autostopowicz
Poszukuję apartamentu dla 4 osób - Dalmacja.

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacob94 » 27.06.2011 16:26

Witajcie forumowicze,
wybieram się z rodziną w okolicach 15 lipca samochodem do chorwacji.
Prawdopodobnie wybór padnie na Baska Voda(choć nie koniecznie). W grę wchodzą także inne klimatyczne miejscowości Dalmacji. I tak dojechać przecież wszędzie można :lol:
Wywnioskowałem, że bez sensu rezerwować apartament , gdyż można nieźle przepłacić. Pytanie tylko czy jechać zupełnie w ciemno czy lepiej mieć już jakiś adres na uwadze.
Może macie jakieś sprawdzone miejscówki w granicach do 50 euro. (3 os. dorosłe + 1 dz.)?W zasadzie im taniej tym lepiej, gdyż będziemy tam tylko spali. Nie chodzi tu o żadne luksusy... :wink: Najlepiej od razu z adresem na email jeśli można. Korzystałem z wyszukiwarki jednak bez oczekiwanych rezultatów.
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję .
:)
tygrysek0038
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrysek0038 » 28.06.2011 21:07

jacob94 napisał(a):Witajcie forumowicze,
wybieram się z rodziną w okolicach 15 lipca samochodem do chorwacji.
Prawdopodobnie wybór padnie na Baska Voda(choć nie koniecznie). W grę wchodzą także inne klimatyczne miejscowości Dalmacji. I tak dojechać przecież wszędzie można :lol:
Wywnioskowałem, że bez sensu rezerwować apartament , gdyż można nieźle przepłacić. Pytanie tylko czy jechać zupełnie w ciemno czy lepiej mieć już jakiś adres na uwadze.
Może macie jakieś sprawdzone miejscówki w granicach do 50 euro. (3 os. dorosłe + 1 dz.)?W zasadzie im taniej tym lepiej, gdyż będziemy tam tylko spali. Nie chodzi tu o żadne luksusy... :wink: Najlepiej od razu z adresem na email jeśli można. Korzystałem z wyszukiwarki jednak bez oczekiwanych rezultatów.
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję .
:)

Sprawdzone miejscówki do 50 EUR w ciekawych miejscach raczej wyszły w styczniu :?
Nie wiem, czy Ci to pomoże, bo:
a) jest dość sdługie podejście pod górę
b) daleko od plaży takiej z prawdziwego zdarzenia
ale bardzo miło spędziliśmy wakacje w Trogirze , w tej części na Ciovo
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Może coś będą jeszcze mieć...

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje