Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomóżcie. Szukam miejsc dla 15 osób.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sashka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sashka » 29.01.2009 23:57

Bardzo proszę was o pomoc.poszukuję noclegów dla 15 osób, w okolicach Splitu lub Trogiru.
Będę musiała wpłacić zaliczkę, wiec zależy mi na jakimś pewnym i sprawdzonym miejscu.
Czy ktoś ma może jakiś pomysł?
A może wiecie jak mogę sprawdzić czy ogłoszenia na stronach internetowych nie są tylko jakimś oszustwem?

Do tej pory jeźdźiliśmy poprostu w ciemno, ale na tym razem, w tyle osób to nie możliwe.

z góry dziekuję za jakąkolwiek pomoc. jakby co to napiszcie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 30.01.2009 01:40 przez sashka, łącznie edytowano 1 raz
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 30.01.2009 07:23

Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 30.01.2009 08:51

sashka napisał(a):A może wiecie jak mogę sprawdzić czy ogłoszenia na stronach internetowych nie są tylko jakimś oszustwem?

Pewności nie masz nigdy, jednak nad prawdziwością ofert w internecie, czuwają ichniejsze instytucje (chyba izby turystyczne), gdzie dość rygorystycznie są pilnowani wynajmujący kwatery. Wiem to stąd, że kiedyś zdarzyło mi się popaść w konflikt z właścicielką kempingu (koszt rozmowy tel. oszacowała w 1997 roku na 70 DM za dosłownie 1,5 minuty). Kiedy oświadczyłem żeby wypisała mi na to kwit z którym zgłoszę się do (... nie pamiętam nazwy ale widniała ona przy tabliczce z nr zezwolenia) cena spadła do kilku DM. Warunki jednak mogą się diametralnie różnić o0d tych oferowanych w necie.

Z mojej strony mogę polecić coś co już wielokrotnie podawałem a mianowicie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, jednak jest to trochę dalej bo na riwierze makarskiej, no i nie wiem czy w terminie będą wolne wszystkie pokoje u nich. :)
josko
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) josko » 09.02.2009 16:26

a ja z mojej strony dorzucę to zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link! :wink:
marcin10
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin10 » 09.02.2009 19:03

Zobacz na to

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jeżeli Cię zainteresuje dam namiary na osobę, która wie coś wiecej na ten temat
sashka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sashka » 09.02.2009 21:14

Bardzo dziękuję, mamy teraz co oglądać :D życzcie mi powodzenia, dogodzić 15 osobom to dopiero sztuka :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone