napisał(a) Użytkownik usunięty » 07.05.2009 13:28
Jenot napisał(a):Dziękuję pięknie za pomoc, za wszystkie linki itp., ale chodziło mi bardziej o to sprawdzone miejsce w którym ktoś był i był zadowolony (i zechce sie podzielić wiedzą

). Na zdjęciach apartamentów już nie raz się "przejechałem" więc jestem nieco sceptycznie nastawiony do internetowych ogłoszeń. Nie miej jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc i prośba o więcej

Pozdrawiam
Pierwszego dnie września zatrzymaliśmy samochód w Orebiciu na parkingu tuż za skrętem z grogi głównej na prom na Korculę, na ławeczkach siedziało kilku młodych ludzi - wszyscy z ofertami wolnych apartamentów. Skorzystaliśmy z jednej z nich i zamieszkaliśmy w apartamencie Jadran koło hotelu Indjan. Mnie się bardzo podobał. Odnowiony, blisko morza, ze sporą piwniczką winną

, na zjęciach też wypada nieźle... ale cóż z tego skoro do najbliższego spożywczego jest stamtąd jak nic 15 minut pieszo. Mnie to akurat nie przeszkadzało ale dla was może być to już na przykład spory problem... itd..
W terminie o którym mówisz w Orebiciu bedzie spory wybór kwater, a co dopiero w mniejszym Trsteniku, Żuljanie czy Viganju.
Pakować się i jechać.

nic więcej.
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowano 07.05.2009 19:11 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz