.png)
.png)
romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Romuś, czemu mi obniżyłeś z 20% na 10%?![]()
Nie chciałeś żebym miał 5 razy więcej niż ty?
Bociuś. Jestem za stary by ktoś mnie tak pieszczotliwie określał. Nie wiem co pijesz ale moje domowe wina nie mają ponad 10%
.png)
romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Czy tylko chcesz naśmiecić?
Tak. W przeciwieństwie do ciebie.
.png)
Bartek81 napisał(a):maslinka napisał(a):Relacji z tegorocznych wakacji raczej nie będzie. Dużo się zmienia na forum i kierunek tych zmian mi się nie podoba. Wszystko ma swój czas (i swój kres)
Koniec pewnej epoki, szkoda...wielka szkoda
.png)
romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Może warto się zastanowić z czego to wynika, o jakie zmiany chodzi? Nie ma co płakać nad skutkami tylko myśleć o przyczynach.
Oczywiście ja wiem z czego to się bierze.
Ja też wiem. Przyczyny znam. Jesteś jedną z nich.
.png)
maslinka napisał(a):Cześć Ewa. Relacji z tegorocznych wakacji raczej nie będzie. Dużo się zmienia na forum i kierunek tych zmian mi się nie podoba. Wszystko ma swój czas (i swój kres) i myślę, że jeśli chodzi o moją pisaninę tutaj, wystarczy.
.png)
Może jeszcze zmienisz zdanie...na co mocno liczę...maslinka napisał(a):Cześć Ewa. Relacji z tegorocznych wakacji raczej nie będzie. Dużo się zmienia na forum i kierunek tych zmian mi się nie podoba. Wszystko ma swój czas (i swój kres) i myślę, że jeśli chodzi o moją pisaninę tutaj, wystarczy.
Jeszcze w tym roku? Bo chyba na jesień planowałeś Chorwację? Pag? Chyba, że mi się pomyliło....te kiero napisał(a): u mnie działa to tak, że prawdopodobnie zmieniam destynację.
.png)
te kiero napisał(a):Quiz jedzeniowy 9/10
Dubrovnikowy 7/10
Przy okazji można sprawdzić się w Hrvatskim![]()
te kiero napisał(a):maslinka napisał(a):Cześć Ewa. Relacji z tegorocznych wakacji raczej nie będzie. Dużo się zmienia na forum i kierunek tych zmian mi się nie podoba. Wszystko ma swój czas (i swój kres) i myślę, że jeśli chodzi o moją pisaninę tutaj, wystarczy.
Poważna deklaracja, brak klasyku forumowego to kolejne jego osłabienie, nie dziwię się; u mnie działa to tak, że
prawdopodobnie zmieniam destynację.
.png)