Marlowe1994 napisał(a):Baunty, zaczynasz w wypowiedziach przypominać jednego forumowego
sołtysa który wszystkich którzy mają inne zdanie, obrzuca wyzwiskami, najczęściej od trolli

Odpuść bo empire nie jedzie tym poziomem.
Pozdrav.
A weź przeczytaj jak zaczyna
Ja naprawdę nie mam sił na tłumaczenie mu wszystkiego.
Sprawdź sobie, kto zaczyna wyjeżdżać z określeniami pod adresem rozmówcy.
Jeśli zaczyna wyskakiwać z inwektywami o trollowaniu, a dodatkowo gubi temat, to chyba liczy się z reakcją??
Normalny człowiek ewentualnie zapyta o jakiś link, a bardziej ogarnięty sam by znalazł to w internecie wbijając kluczowe słowa, a empire po wysłaniu linka co widzi? Facebooka
Trzeba mu to było tłumaczyć, ale zdążył się czepić jak rzep psiego ogona
I stąd mam wątpliwości, czy on rozumie co czyta i pisze, czy i niego emocje biorą górę i odcinają myślenie
Przecież on tylko toczy ilozoryczne wojny i "manie racji" w swym mniemaniu
A post zupełnie nie dotyczył "mania racji"
Temat odpuszczam, bo wrzucenie jednej informacji rozrosło się znów do beztematycznej dyskusji i tekstach o trollowaniu i w empire budzi się wtedy duch walki o "manie racji"
Generalnie rzecz w tym, że odgórne manipulacje przybierają już formy absurdu, a ludzie często w to wszystko wierzą.
Świetnie to ujął Winston Churchill - " wierzę tylko w te statystyki, które sam zmanipulowałem"

Ps i serio poczytaj też moją wcześniejszą dyskusję z tym userem, to zobaczysz jego odjazdy od rzeczywistości i powitalne teksty o "trollingu" - co właściwie sam robi.
Koleś jest święcie przekonany, że wszystko czego nie rozumie lub z czym się nie zgadza jest wręcz trollingiem, a dyskusje przy różnicy zdań, traktuje jak formę walki
Kompletnie zabetonowany w tych kwestiach.
Szkoda czasu, więc nie będę mu tłumaczył i reagował na te bzdety.