napisał(a) Bartek81 » 22.07.2025 10:57
Moje 3 grosze odnosnie obecnego funkcjonowania forum.
Jest to jedno z niewielu jak nie jedyne forum w którym regularnie uczestniczę od 7 lat kiedy sie zarejestrowałem ale i wcześniej je przeglądałem.
Przez pewien okres było to forum ( oczywiście z małymi wyjatkami) gdzie było więcej pozytywów i konkretów związanych z ideą tego forum niz odwrotnie.
Niestety wielu zasłużonych forumowiczów odeszło.
Obecnie uważam ze to nie idzie w złym kierunku lecz zboczyło z obranej drogi na głębokie pobocze.
Obrazanie, ocenianie ,awantury. To teraz tematy przewodnie tego forum w dużej mierze.
Porobiły sie grupki i nie tylko, które wysmiewaly, ocenialy poszczególnych forumowiczów lub siebie na wzajem.
Szkoda bo funkcjonowanie tego forum i ludzie ktorzy je tworzyli i nadal tworza wiązało sie z profesjonalizmem I wielką pasja.Choc to zanika w szybkim tempie.
Można było znaleźć tu wiele cennych informacji jak i poczytac świetne relacje z podróży których teraz niestety jest jak na lekarstwo za to przeważają tematy gdzie jest polityka a przede wszystkim afery , kłótnie obrażanie i ocenianie.
Szkoda.
Trzymam kciuki za forum , za jego funkcjonowanie z pasją do Chorwacji i szacunkiem do każdego forumowicza.
Mam nadzieje ze ono przetrwa i ze jak najwięcej pasjonatow Chorwacji tu pozostanie aby nadal tworzyć wspólnie to forum.
Pozdrav.