Marlowe1994 napisał(a):w Nędzy.
Forumowe nomen omen
Twoje zdjęcie w awatarku chyba jest ze zlotu w Jankowie zrobione na pomoście nad jeziorem. Tylko tam było więcej "takich ziemniaków"

.png)
.png)
dasuch napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):w Nędzy.
Forumowe nomen omen
Twoje zdjęcie w awatarku chyba jest ze zlotu w Jankowie zrobione na pomoście nad jeziorem. Tylko tam było więcej "takich ziemniaków"
.png)
Marlowe1994 napisał(a):dasuch napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):w Nędzy.
Forumowe nomen omen
A to nie wiem, nie byłem.
.png)
Marlowe1994 napisał(a):To forum było grupą ludzi którzy tworzyli społeczność z uwagi na to, że się znali w realu. Większość nie była anonimowa. Ci ludzie się spotykali a forum było dodatkiem, choć dzieki niemu się poznali. Forum żyło cały rok bo na wiosnę był zlot i choćby o tym można było popisać czy powspominać o przeszłych wspólnych rzeczach. Wątki pozachorwackie były marginesem. Teraz są tym co to forum utrzymuje. Skończyły się zloty, skończyła się też społeczność ogólna. Ludzie spotykają się gdzieniegdzie lokalnie ale już nie tu. Tu pozostało już tylko zwykłe forum o turystyce.
No i Chorwacja nie już taka dziewicza i jak kiedyś...
.png)
Jednak potem kiedy zloty już przestały funkcjonować też fajnie się kręciło długie lata.
.png)
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Ja nigdy. Tylko tropy. Czytałem na fb że ostatnio niedźwiedzica zabiła motocyklistę. Miał hobby robić zdjęcia z miśkami, z bliska. Niedźwiedzica odstrzelona. Glupota ludzka niszczy wszystko.
.png)
baunty napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Ja nigdy. Tylko tropy. Czytałem na fb że ostatnio niedźwiedzica zabiła motocyklistę. Miał hobby robić zdjęcia z miśkami, z bliska. Niedźwiedzica odstrzelona. Glupota ludzka niszczy wszystko.
To było w Rumunii. Selfie z młodymi sobie robił.
.png)
Marlowe1994 napisał(a):baunty napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Ja nigdy. Tylko tropy. Czytałem na fb że ostatnio niedźwiedzica zabiła motocyklistę. Miał hobby robić zdjęcia z miśkami, z bliska. Niedźwiedzica odstrzelona. Glupota ludzka niszczy wszystko.
To było w Rumunii. Selfie z młodymi sobie robił.
Tak, nie napisałem. Na Transfogaraskiej.
.png)
.png)
https://zapodaj.net/plik-PPqXoznCC5