Marlowe1994 napisał(a):Aparat fotograficzny czy w tej roli telefon?
Aparat
piekara114 napisał(a):Może jeszcze zmienisz zdanie...na co mocno liczę...
Powiedziałam mężowi, że ma mnie walnąć w łeb, jeśli zmienię zdanie
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Aparat fotograficzny czy w tej roli telefon?
piekara114 napisał(a):Może jeszcze zmienisz zdanie...na co mocno liczę...
.png)
Aparat Nie lubię robić zdjęć telefonem, dla mnie to niewygodne
.png)
piekara114 napisał(a):Jeszcze w tym roku? Bo chyba na jesień planowałeś Chorwację? Pag? Chyba, że mi się pomyliło....te kiero napisał(a): u mnie działa to tak, że prawdopodobnie zmieniam destynację.
no i urlopu by brakło w tym rokuMarlowe1994 napisał(a):te kiero napisał(a):Quiz jedzeniowy 9/10
Dubrovnikowy 7/10
Przy okazji można sprawdzić się w Hrvatskim![]()
Niekiepsko.
Jest tez kviz z języka ale tam to by było zero
Marlowe1994 napisał(a):te kiero napisał(a):maslinka napisał(a):Cześć Ewa. Relacji z tegorocznych wakacji raczej nie będzie. Dużo się zmienia na forum i kierunek tych zmian mi się nie podoba. Wszystko ma swój czas (i swój kres) i myślę, że jeśli chodzi o moją pisaninę tutaj, wystarczy.
Poważna deklaracja, brak klasyku forumowego to kolejne jego osłabienie, nie dziwię się; u mnie działa to tak, że
prawdopodobnie zmieniam destynację.
No ale chyba nie dlatego, że forum słabe?
.png)
Trochu mnie zniechęciły ostatnie wpisy polityczne i jednostronne arbitralne podejście. Za dużo mam tego w pracy, a tu jeszcze na forum...
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Ej, nie zmienia się kraju bo na forum niby o tym kraju, coś tam się nie podoba. Lepiej zmienić forum![]()
![]()
Miałbym zmienić auto, bo moderator na moim forum motoryzacyjnym gada głupoty?
Ale w związku z resztą wypowiedzi, decyzję rozumiem.
.png)
.png)
maslinka napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):No to tobie łatwiej niepisać niż Agnieszce![]()
A maslinka i tak napiszete kiero napisał(a):Też tak myślę
Mam dodatkową motywację, żeby Wam udowodnić, że się mylicie i nie pisać![]()

.png)
Marlowe1994 napisał(a):maslinka napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):No to tobie łatwiej niepisać niż Agnieszce![]()
A maslinka i tak napiszete kiero napisał(a):Też tak myślę
Mam dodatkową motywację, żeby Wam udowodnić, że się mylicie i nie pisać![]()
Vidjet ćemo
.png)
Tylko dokończę tę z zimowego Dubrownika
.png)

.png)
maslinka napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Gadu, gadu a nikt się nie chwali wynikiem z interioru
Bo nie ma czym się chwalić