maslinka napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Co jest z tym nazwiskiem Duda? Co jeden to lepszy.
Kiedyś znałam dziewczynę o tym nazwisku. Dziwna była
No proszę

.png)
maslinka napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Co jest z tym nazwiskiem Duda? Co jeden to lepszy.
Kiedyś znałam dziewczynę o tym nazwisku. Dziwna była

.png)
.png)
.png)
stachan napisał(a):Dobrze, że tak się skończyło, bo pewnie w trakcie procesu linia obrony oparłaby się o ograniczoną lub zniesioną poczytalność, a "sąd" orzekłby detencję i taki byłby finał. Swoją drogą to trzeba faktycznie być szaleńcem, aby strzelać do kogokolwiek, a tym bardziej do własnego dziecka...
.png)
Marlowe1994 napisał(a):stachan napisał(a):Dobrze, że tak się skończyło, bo pewnie w trakcie procesu linia obrony oparłaby się o ograniczoną lub zniesioną poczytalność, a "sąd" orzekłby detencję i taki byłby finał. Swoją drogą to trzeba faktycznie być szaleńcem, aby strzelać do kogokolwiek, a tym bardziej do własnego dziecka...
No nie wiem czy tak dobrze. To dla niego najniższy wymiar kary. Nie sądzę aby biegli uznali mu niepoczytalność bo wybierał ofiary z rozmysłem. Ale teraz już się nie przekonamy.
.png)
.png)
.png)
ACandrzej napisał(a):Kłusowaniem i mięsem się nie zajmujemy. Napisałem, że nie trzeba być Einsteinem.
Gość zapoznał się ze swoimi aktami 2+2 = ?
.png)
.png)
.png)
SebastianM napisał(a):U nas zakaz zbliżana to fikcja....pytanie, dlaczego mu nie cofnięto pozwolenia na broń i jej nie zabrano, skoro wcześniej kierował groźby karalne i miał założoną kartę ??..