Słów kilka o jeziorach na wyspach.
https://putnikofer.hr/preporuke/najljep ... m-otocima/
.png)
.png)
.png)
https://zapodaj.net/plik-FYHeHlDOVJ.png)
Użytkownik usunięty napisał(a):wikol napisał(a):@Breivik włożył kij w mrowisko, będzie zażarta dyskusja.
wikol, pierwsze słyszę, żeby nadmiar lodów w diecie rzucał się na oczy. Już jeden taki był, co też podobne schorzenie miał. Ciupa czy też Cipa mu było. Czy jakoś tak. Chyba, że to katarakta. To nie czekaj, operuj....
wikol napisał(a):Użytkownik usunięty napisał(a):wikol napisał(a):@Breivik włożył kij w mrowisko, będzie zażarta dyskusja.
wikol, pierwsze słyszę, żeby nadmiar lodów w diecie rzucał się na oczy. Już jeden taki był, co też podobne schorzenie miał. Ciupa czy też Cipa mu było. Czy jakoś tak. Chyba, że to katarakta. To nie czekaj, operuj....
No właśnie gdzie sie podział kolega @breivik ?
Widzę że coraz więcej stałych bywalców znika z forum. W sumie to zrozumiałe. Ile x lat można jeździć w te same miejsca...Robi sie to trochę nudne.
.png)
.png)
baunty napisał(a):Coś się właśnie dzieje w Wielkiej Wsi pod Limanową.
Dużo strzałów i radiowozy na sygnałach ruszyły
.png)
Marlowe1994 napisał(a):baunty napisał(a):Coś się właśnie dzieje w Wielkiej Wsi pod Limanową.
Dużo strzałów i radiowozy na sygnałach ruszyły
Może zlokalizowali Dudę. A te odgłosy to często są granaty hukowe a nie broń palna. Ucieszyłoby mnie jakby nikt tam nie zginął.
.png)
Marlowe1994 napisał(a):... nie broń palna. Ucieszyłoby mnie jakby nikt tam nie zginął.
.png)
baunty napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):... nie broń palna. Ucieszyłoby mnie jakby nikt tam nie zginął.
Ponoć policja odpowiedziała ogniem, nie ma chyba tego oficjalnie.
Mam wątpliwości, czy Duda z tego wyjdzie cało.
Nie wiem, czy będzie ktoś chciał założyć mu kajdanki.
.png)
Marlowe1994 napisał(a):baunty napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):... nie broń palna. Ucieszyłoby mnie jakby nikt tam nie zginął.
Ponoć policja odpowiedziała ogniem, nie ma chyba tego oficjalnie.
Mam wątpliwości, czy Duda z tego wyjdzie cało.
Nie wiem, czy będzie ktoś chciał założyć mu kajdanki.
Rozmawiałem z kimś z akcji i nikt dziś nigdzie nie używał broni. Ani nie wykorzystywał. Plotki szerzą się moment.
Ale to nie wątek na tę rozmowę.