Do pisu z tymi żalami.
Oni handlowali wizami i sprowadzili do Polski najwięcej imigrantów.
stachan napisał(a):
Najgorsze jest to, że wystarczy być przeciwko sprowadzaniu tzw. imigrantów, kontestować multi-kulti, krytykować tzw. Unię Europejską, a błyskawicznie dostajesz łatkę... nazisty![]()
Pozostawię bez komentarza, bo szkoda każdego słowa
to nie ma problemu. I moralnego konfliktu.coglin napisał(a):tą afrykańsko-muzułmańska dzicz
.czasami warto poznać prawdziwe oblicze
.png)
.png)
stachan napisał(a):A ja zagłosuję na każdego, który zlikwiduje dotychczasowe i zakaże przyszłych partii
stachan napisał(a):Szukacie kresek i podziałów, a poszukajcie gdzie więcej polskości zostało...
Już niedługo zobaczymy kto Sasem, a kto, pożal się Boże, sarmackim sprzedawczykiem. Już widzę te kawiarniane szwadrony, które z pełnymi pampersami będą przedzierać się na zachód. Tfu!
Wincyj tej unii, wincyj. Bo z tych dróg asfalt zwinie, gdy ogłupiała tłuszcza przestanie czcić jej kakaowe oczko
stachan napisał(a):Szwaby to bardziej halal...
stachan napisał(a):To bardzo nieuprzejme ze strony szkopów, że nie dbają o swoich gości...![]()
Czas, aby fryce uświadomiły sobie, że już niebawem będą mniejszością i trzeba zmienić gusta kulinarne. Oczywiście z poszanowaniem zielonego ładu i reszty wymysłów tych błaznów z unii![]()
A gdy już inżynierzy przejmą władzę, to ciekawy jestem czy znajdzie się odważny, aby im powiedzieć, że Szahada na czarnym tle ma dla niego wartość materiału z którego jest wykonana
stachan napisał(a):Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego:
Ja wiem, że w unii trudno jest myśleć samodzielnie, ale warto przynajmniej próbować...
stachan napisał(a):Poniekąd słuszne spostrzeżenie. Niemniej wspomniane zjawisko dotyczy jedynie aktywności na forum, a nie wizyt na nim (analizując statystki odwiedzin). Budowanie więzi społecznych jest teraz niemodne. Mamy być multi kulti, a nie skupieni wokół tradycji forumowej czy narodowej. A będzie jeszcze lepiej...
stachan napisał(a):Najgorsze jest to, że wystarczy być przeciwko sprowadzaniu tzw. imigrantów, kontestować multi-kulti, krytykować tzw. Unię Europejską, a błyskawicznie dostajesz łatkę... nazisty![]()
stachan napisał(a):Nic z tych rzeczy, ale czasami warto poznać prawdziwe oblicze i duchowe bogactwo drugiego człowieka...
.png)
stachan napisał(a):coglin napisał(a):p.s. to mój jedyny wpis w tym temacie, bo niestety rozmowy o tym (i polityce) zawsze kończą się niepotrzebną nawalanką.
Najgorsze jest to, że wystarczy być przeciwko sprowadzaniu tzw. imigrantów, kontestować multi-kulti, krytykować tzw. Unię Europejską, a błyskawicznie dostajesz łatkę... nazisty![]()
.png)
.png)
stachan napisał(a):Dlaczego, mając 16 województw, nie możemy do Sejmu wybrać po 5-10 ludzi, którzy otrzymają największą liczbę głosów? Ano nie możemy, bo kacyki partyjne ustaliły klucz partyjny i tak ma być. Mamy zbieraninę motłochu partyjnego, który decyduje co dla nas dobre.