Adam, co do skoków, to znam gościa co skakał ze 100m. Znasz takich?
Słyszałem że ruscy robili desant bez spadochronów. Z małej wysokości, na las.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

Po czym chwilę po starcie w terenie zabudowanym zapie****lalał z prędkością sporo powyżej dopuszczalnej.
.png)
.png)

... You are the Champions 
.... Mało napięty czas na konobę, a nie jak na jakimś lunchu w pracy, łapu capu i wypadł.... 

.... I Kapitan z reszta też !!!... Pomimo, że ktoś widocznie zazdrosny(a) i zawistny zarzucił(a) mu wiele złych zachowań jako Kapitanowi....Heh, co się nie zrobi, żeby komuś dociąć .....
.... I stylowo... I fotograficznie ...I poznawczo ....

.png)
Pozdrawiam Aldonkę i całą załogę, włącznie z Naczelnym..... Gdziekolwiek są ?? .....

.png)
Marlowe1994 napisał(a):Pozdrawiam Aldonkę i całą załogę, włącznie z Naczelnym..... Gdziekolwiek są ?? .....
Pewnie tam gdzie zwykle czyli w Podobuče
.png)
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Co do tej relacji i jej pobieżnym przejrzeniu ....to wpadła mi w oko rzeźba Rybaka. ....
I jeszcze mi się coś w oko rzuciło. Zmiana nicka. Kiedyś to było niemożliwe. Kiedyś czyli dawno temu.
...Widzicie kochaneńkie, jak się pisze celne riposty, aby utrzeć nosa, jak się komuś należy
Kapitańska Baba napisał(a): ....Wierzę że wraz z nabieraniem doswiadczenia pojawi się coraz szersze spojrzenie na żeglugę....
...i dyskusja też .png)