.png)
.png)
.png)
cyraneczka napisał(a):Witamw Tym roku po raz pierwszy wybieram się do Chorwacji. Będę mieszkać w Podstranie, 8km od Splitu. Wraz z chłopakiem planujemy jednodniowy wypad na Bol. Moje pytania - jak najlepiej zorganizować ten wypad? Czy jeśli wyruszymy bardzo rano, to zdołamy cokolwiek tam zobaczyć? I jak tam najłatwiej dotrzeć? wiecie jak jest z tymi promami ze Splitu bezpośrednio do Bolu? Dziekuje za odpowiedzi
.png)
.png)
.png)
cyraneczka napisał(a):Witamw Tym roku po raz pierwszy wybieram się do Chorwacji. Będę mieszkać w Podstranie, 8km od Splitu. Wraz z chłopakiem planujemy jednodniowy wypad na Bol. Moje pytania - jak najlepiej zorganizować ten wypad? Czy jeśli wyruszymy bardzo rano, to zdołamy cokolwiek tam zobaczyć? I jak tam najłatwiej dotrzeć? wiecie jak jest z tymi promami ze Splitu bezpośrednio do Bolu? Dziekuje za odpowiedzi
.png)
.png)
cyraneczka napisał(a):no wlasnie na złoty róg chcemychodzi mi bardziej o to czy zdazymy z tym w ciagu jednego dnia, dojechac tam z Podstrany, pobyczyc sie troche na plazy i wrocic do domu...
.png)
.png)
Promy kursują co godzinę, autobusy do Splitu co pół godziny, Supetar-Bol co 1,5 godziny. Ostatni autobus z Bolu wraca o 19:00 i jest zsynchronizowany z promem do Splitu 
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Naparwdę dobrze i pięknie wygląda z lotu ptaka (polecałabym raczej loty widokowe)....plażowanie na nim w sezonie zdecydowanie do przyjemnosći nie należy.
Pozdrawiam
.png)
saturn_18 napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Naparwdę dobrze i pięknie wygląda z lotu ptaka (polecałabym raczej loty widokowe)....plażowanie na nim w sezonie zdecydowanie do przyjemnosći nie należy.
Pozdrawiam
Tu się zgadzam, zwłaszcza w środku sezonu Złoty Róg to kociołlecz boczne zatoczki (te na prawo od ZR) - MIODZIO
![]()
![]()
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne