.png)
marze_na napisał(a):
Miło czytać. Rozrasta się na croforum liczba fanów Sycylii
.
mysza73 napisał(a):Coś tak przeczuwałam
.png)
wiola2012 napisał(a):marze_na napisał(a):
Miło czytać. Rozrasta się na croforum liczba fanów Sycylii
.
Na pewno wrócę, ale myślę, że samochodem![]()
wiola2012 napisał(a):To inne Włochy niż na północy, a do tej pory nie byliśmy nigdzie poniżej Rzymu. Podobają mi się klimat, temperament ludzi i smakołyki
.png)
marze_na napisał(a):Bo prawdziwe Włochy zaczynają się na południe od Rzymu.
Pozdrawiam z Bari. Tutaj to jest klimat.
.png)
Najprawdziwsza prawdamarze_na napisał(a):wiola2012 napisał(a):To inne Włochy niż na północy, a do tej pory nie byliśmy nigdzie poniżej Rzymu. Podobają mi się klimat, temperament ludzi i smakołyki
Bo prawdziwe Włochy zaczynają się na południe od Rzymu.
Tylko dlaczego na mój telefon nic nie przychodzimarze_na napisał(a):Pozdrawiam z Bari. Tutaj to jest klimat.
.png)
. Siostrzenica dysponuje takim sprzętem, a jej mąż chętnie "ciocię" przewiózł. Frajda niesamowita. .png)

.png)
Zapraszam nad Jezioro Mucharskie, tu już takie atrakcje w sezonie są.wiola2012 napisał(a):Chciałam przejechać się na jetski. Szybko. Siostrzenica dysponuje takim sprzętem, a jej mąż chętnie "ciocię" przewiózł. Frajda niesamowita.
Mąż też spróbował i stwierdził, że jak następnym razem będzie na wodą i będzie taka możliwość np. w Grecji, to wypożyczymy. [/color]
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Woda mówisz zimna? A piasek? Uwielbiam gorący piasek![]()
, całkiem przyjemny i drobny. Kapitańska Baba napisał(a):Takim skuterem może bym sie przepłynęła w takim miejscu, jeden jedyny krótki raz i koniecznie jako kierowca![]()
To chyba nie moje klimaty![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Natomiast za taki dzień spędzony w miłym towarzystwie w takich pięknych okolicznościach dziś - gdy za oknem ziąb i leje - wiele bym dała
piekara114 napisał(a):wiola2012 napisał(a):Chciałam przejechać się na jetski. ..
Zapraszam nad Jezioro Mucharskie, tu już takie atrakcje w sezonie są.
.png)
CROberto napisał(a):Cześć![]()
Dobrze , że jest " trailer " i przeczytałem wszystko uważnie , bo po zdjęciach później zamieszczonych - trudno poznać, że to juesej...
Jadę z Wami , na nie legalu![]()