Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 15.01.2012 20:37

Sven napisał(a):Swoją drogą niezły filmik.

Niezły? Aż ciary przechodzą. Świetna muzyka, bez żadnych podtekstów, nienawiści, itp. A dziennikarzyny już zaczęły organizować ewakuację podpalonej Stolicy :wink:
Kiepura napisał(a): Bilecik juz obczajony, leży na komodzie.

Ja jutro nabywam :D
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 16.01.2012 09:23

Chciałem parking polecić :wink:

nasze forum - jak zwykle co związane z Legią jest naj więc nie jestem zdziwiony ( mam w tym drobny udział bo też piszę - nicka nie podam ale inny niż tutaj )

dobra akcja odnośnie narodowego - dachu na meczu nie będzie bo jak napisali z Centrum Sportu dach ma się rozkładać jak jest ładna pogoda heh Bareja by tego nie wymyślił
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 16.01.2012 19:27

Sven napisał(a):Chciałem parking polecić :wink:

A ja taki nieufny byłem :oops: :D

Tak to jest jak ma być po linii.
Trzeba być idiotą doszukując się tutaj analogii do PW.

Po linii może i to jest (a nawet na pewno), ale to jest także tak, że ludzie chcą takie rzeczy czytać. Czują się wtedy lepsi. Choć są gorsi.

Idiotą ? A co powiedzieć o dzisiejszym wypruciu pewnego profesorzyny, który dopatrzył się w plakacie propagowania faszyzmu. :lool:

My tu gadu-gadu a wygląda na to, że w epickich scenach pod kasami siedem tysiaków pęka :D
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 16.01.2012 22:23

Spokojnie miasto duże i łatwo zgubić się można :wink:
7 tys nie dojdzie i koniec
barykady na moście, lotne patrole od Zachodniego phi co ja piszę od Ursusa
sprawdzanie dokumentów w środkach komunikacji
Armagedon Panie
a na serio fajnie ze 7 pękło dodać do tego pewnie z tysiąc na neutralnych ( tam będzie dopiero epicko 8) ) i macie historyczny wyjazd
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 19.01.2012 10:08

Nasza zapowiedź

Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 19.01.2012 10:13

Sven napisał(a):Nasza zapowiedź

Podoba mi się komentarz pod filmikiem jakiegoś Wiślaka: "k... w tej warszawie ksero działa jak u mnie na uczelni, niby skseruje wszystko to samo tylko najważniejsze momenty sp...li" :lol: :wink:
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 19.01.2012 13:56

Patrz jacy wy wyczuleni jesteście na te ksero ;)
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 19.01.2012 15:40

Sven napisał(a):Patrz jacy wy wyczuleni jesteście na te ksero ;)

Eeee, tam, idze, idze :wink: to Wy nam nie możecie wybaczyć kserowania, chociażby "Mistrzem Polski jest..."

Wisła oczywiście!
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 19.01.2012 19:12

Sven napisał(a):7 tys nie dojdzie i koniec
barykady na moście, lotne patrole od Zachodniego phi co ja piszę od Ursusa
sprawdzanie dokumentów w środkach komunikacji
Armagedon Panie

Myślisz, że będą widelca szukac ? :lool:

Patrz jacy wy wyczuleni jesteście na te ksero

E tam, w kategorii "Łowcy kserografa" dzierżycie samodzielnie i niepodzielnie pierwsze miejsce. :D

A nieco poważniej, ja tam się nie znam, prosty pikinik jestem, ale nacisk na oryginalne melodie to chyba jakieś ostatnie kilka, może dziesięć lat. Przedtem wszyscy chyba śpiewali to samo, tylko nazwy zespołów były inne. A najlepsza zabawę to miałem kilka lat temu czytając kilkustronicową dyskusje miedzy zwolennikami klubu A i B, kto pierwszy wprowadził jakąś tam przyśpiewkę, kilkanascie lat temu. A ja tą przyśpiewkę pamiętałem, jak śpiewałem ją na R22 za berbecia kilkadziesiąt lat temu :D

a na serio fajnie ze 7 pękło dodać do tego pewnie z tysiąc na neutralnych ( tam będzie dopiero epicko ) i macie historyczny wyjazd

A w międzyczasie wśród rozpaczliwych krzyków tratowanych dzieci i jęków gwałconych kobiet w godzinę poszły następne 2 tysiaki z puli dodatkowej. :D

Ale do Rangersów jeszcze daleko.

Komuna wróciła. Pierwsi pod kasami pojawili sie pięć godzin przed otwarciem.
Podobno staramy się o następne 3.
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 27.01.2012 12:53

http://www.wislakrakow.com/www/showarti ... leid=26395

Kocham ten kraj. Kto i ile zapłacił by w takim burdelu jak Polska zrobić tak poważną imprezę jak ME w piłkę nożną? Czy w tym kraju nic nie może być normalne? Psst. Stop polityce na forum :wink: :cry:
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 27.01.2012 19:33

Spokojnie
Typowe produkowanie du po krytki - jak coś będzie nie tak przecież były pisma.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 27.01.2012 20:11

podszywacz napisał(a): Czy w tym kraju nic nie może być normalne?

Nie. :D

Pytasz jakbyś z księżyca ostatnio na nadwislańskie równiny spadł :D

Nie odbycie się tego meczu byłoby megahiperkompromitacją NCS, służb i miasta. Gdyby chodziło o podwórko krajowe to im to rybka, ale przed Euro...

Tak, że myślę, że jednak będzie.
sviva
Cromaniak

Postnapisał(a) sviva » 28.01.2012 07:46

No to mieliśmy narodowy...;) a już chciałem bilet na Portugalię kupować ale się wstrzymam bo po Superpucharze to przeniosą być może do Wrocławia...;)
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 01.02.2012 21:16

No to nam dzikusy z Egiptu Superpuchar odwołały
jakoś takie mam przeczucie
sviva
Cromaniak

Postnapisał(a) sviva » 01.02.2012 21:50

Sven napisał(a):No to nam dzikusy z Egiptu Superpuchar odwołały
jakoś takie mam przeczucie

ale, że o co chodzi? bo nie jestem w temacie...?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone