Sven napisał(a):Czy takie samo nastawienie miałbyś przed dwumeczem z Altetico lub MU ?
Nie no wróć, zdecydowanie masz rację.
.png)
Manga napisał(a):podszywacz napisał(a):gdyby mecze ostatniej kolejki z takimi wynikami odbyły się powiedzmy w pierwszej kolejce
...to by nie zagrali rezerwami a ma bramce nie wstawili bramkarza z dyskoteki
.png)
Sven napisał(a):Losowanie dla was lepsze pod każdym względem
ale wy lecicie na farcie
.png)
.png)
.png)
.png)
Kiepura u was na serio z tym Świerczokiem ? Pytam o transfer bo reakcja kibiców jak najbardziej zrozumiała.
Kiepura chyba nie znam osoby która by nie chciała się z wami zamienić i odwrotnie. I sportowo i piłkarsko.
Rozmawiałem z osobą która szarpnęła się teraz na Izrael i po losowaniu załamka bo znowu 1,5 tys PLN w świat, przy okazji porównaliśmy budżet jaki trzeba było wydać na wszystkie wasze na wyjazdach i nasze. Porównania nie ma. Mój brat był na wszystkim poza żydkami wczoraj i zestaw Turcja ( w sumie Syria) plus Moskwa, Rapid i PSV szarpie po kieszenie aż miło. I teraz na dobitę Lizbona.
.png)
Kiepura napisał(a):Na serio. Trudno się dziwić, bo przecież dyrektor sportowy rodem z Holandii patrzy raczej na aspekt sportowy. Zwłaszcza, że teraz jest ogólny trynd, aby sprowadzać Polaków. A nasza (znaczy wiślacka) młodzież cieniutka raczej. No, ale w międzyczasie się chłopak wybrał do Niemiec.
Nie wiem jak ma ułożoną nogę, ale głowy to on raczej nie ma ułożonej.
.png)
.png)
.png)
Manga napisał(a):The best of Poland
http://www.bundesliga.de/de/spielerdess ... nrunde.php
A niby dlaczego nie kliknać?