Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 03.01.2012 07:40

Wisłą jest zainteresowana Jakubem Rzeżniczakiem. Czy to w naszym plemiennym kraju jest w ogóle możliwe ? Czy zaakceptują go kibice Wisły? Jak na to zareagują kibice Legii? Czy wymiana zawodników pomiędzy czołowymi klubami jest w u nas możliwa? Argument, że nie wzmacnia się bezpośredniego przeciwnika to bzdura. No bo jeśli Wisła zrezygnuje z Rzeżniczaka to weźmie kogoś od niego gorszego?
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 03.01.2012 19:53

realista2 napisał(a):Wisłą jest zainteresowana Jakubem Rzeżniczakiem. Czy to w naszym plemiennym kraju jest w ogóle możliwe ? Czy zaakceptują go kibice Wisły? Jak na to zareagują kibice Legii? Czy wymiana zawodników pomiędzy czołowymi klubami jest w u nas możliwa? Argument, że nie wzmacnia się bezpośredniego przeciwnika to bzdura. No bo jeśli Wisła zrezygnuje z Rzeżniczaka to weźmie kogoś od niego gorszego?

Pewnie o tym transferze napisał Fakt. I wszystko jasne :wink:
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 03.01.2012 21:17

podszywacz napisał(a):Pewnie o tym transferze napisał Fakt. I wszystko jasne

Nie czytam Faktu to informacja z serwisu Legia.net : http://www.legia.net/wiadomosci,44932-w ... akiem.html
Twoja rekcja potwierdza tylko moją opinię o prowincjonalnym, plemiennym podejściu do piłki.
To niemożliwe . Taka informacja to tylko Fakt. Przecież to się nie mieści w głowie. Tak uważasz nieprawdaż?
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 03.01.2012 21:48

realista2 napisał(a):
podszywacz napisał(a):Pewnie o tym transferze napisał Fakt. I wszystko jasne

Nie czytam Faktu to informacja z serwisu Legia.net : http://www.legia.net/wiadomosci,44932-w ... akiem.html
Twoja rekcja potwierdza tylko moją opinię o prowincjonalnym, plemiennym podejściu do piłki.
To niemożliwe . Taka informacja to tylko Fakt. Przecież to się nie mieści w głowie. Tak uważasz nieprawdaż?

Przyznam, nie za bardzo Cię zrozumiałem. Obrażasz? Jeżeli tak to Twoja wypowiedź jest na poziomie rynsztoka, szczególnie kwestia prowincjonalności. Chciałem wyrazić jedynie opinię że rozpoczęła się właśnie karuzela transferowa i o takich i podobnych "kwiatkach" będziemy czytać bardzo często, niezależnie od tego czy to napisze Fakt, Onet czy Legia.com.
voite
Croentuzjasta

Postnapisał(a) voite » 03.01.2012 22:12

To zależy jak kto podchodzi do kibicowania swojej drużynie. Dla jednych nie liczy się kto będzie grał i jaką miał przeszłość klubową, byleby był dobrym zawodnikiem, dla innych przejście do największego czy jednego z największych rywali to zdrada. Dla mnie osobiście gdyby zawodnik przeszedł z mojej drużyny do największego rywala to jest skreślony :D i wcale nie uważam, że to prowincjonalne podejście do piłki. A jeśli nawet ktoś tak uważa to już wole mieć podejście prowincjonalne niż światowe 8)
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 03.01.2012 22:25

podszywacz napisał(a):[Przyznam, nie za bardzo Cię zrozumiałem. Obrażasz? Jeżeli tak to Twoja wypowiedź jest na poziomie rynsztoka, szczególnie kwestia prowincjonalności. Chciałem wyrazić jedynie opinię że rozpoczęła się właśnie karuzela transferowa i o takich i podobnych "kwiatkach" będziemy czytać bardzo często, niezależnie od tego czy to napisze Fakt, Onet czy Legia.com.

Z twojego postu wynika wyraźnie, że takie informacje to tylko Fakt i inne tabloidy takie to nieprawdopodobne. Mianowałeś mnie bezkrytycznym czytelnikiem tabloidu. Więc kto tu chciał kogo obrazić? W następnym poście dołożyłeś kolejne trzy grosze stawiając znak równości pomiędzy Faktem, a Legia.net. Tymczasem nie chodzi tu o to czy to właśnie Rzezniczak będzie grał w Wiśle tylko czy taki transfer jest w ogóle możliwy. To miał być pretekst do dyskusji. Używając terminu prowincja nie miałem na myśli jakiegoś konkretnego miejsca tylko sposób myślenia właściwy wielu osobom warszawiakom także. Dla takich warszawiaków gra Rzeżniczaka w Wiśle to właściwie zdrada, a mnie to rybka czy Rzezniczak będzie grał w Wiśle, a Biton w Legii to profesjonalna piłka, a nie podwórkowa.
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 03.01.2012 22:35

voite napisał(a):To zależy jak kto podchodzi do kibicowania swojej drużynie. Dla jednych nie liczy się kto będzie grał i jaką miał przeszłość klubową, byleby był dobrym zawodnikiem, dla innych przejście do największego czy jednego z największych rywali to zdrada.

OK. Jak mawiają amerykany żyjemy w wolnym kraju i każdemu wolno narzucać sobie takie zasady jakie tylko zdoła wymyśleć. Tyle , że nasza wolność kończy się tam gdzie zaczynają się prawa drugiej osoby więc może jednak sam piłkarz miałby tu coś do powiedzenia.
voite
Croentuzjasta

Postnapisał(a) voite » 03.01.2012 22:42

Oczywiście, jego wybór. Chodzi mi tylko o to, że nie chciałbym już nigdy go widzieć w drużynie której kibicuje.
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 03.01.2012 23:47

realista2 napisał(a):W następnym poście dołożyłeś kolejne trzy grosze stawiając znak równości pomiędzy Faktem, a Legia.net.

Nie zrozumiałeś mojej intencji, czytaj ze zrozumieniem. Wcale nie postawiłem znaku równości między Faktem a Legia.net. Uproszczę, takie informacje a właściwie plotki transferowe mogą znaleźć się wszędzie. Stwierdzam również że jesteś przewrażliwiony.
mums71
Croentuzjasta

Postnapisał(a) mums71 » 05.01.2012 20:41

Jeżeli chodzi o Rzeźniczaka,to jego odejście do Wisły,to żaden problem dla kibiców Legii.Nigdy nie identyfikował się z naszym klubem,jest widzewiakiem.Serce boli,gdy do przeciwnika odchodzą piłkarze,którzy podają się za kibiców klubów w których grają,w tym wypadku myślę ze można mówić o zdradzie.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 13.01.2012 19:35

E, ponieważ sezon ogórkowy w piłce krajowo-pucharowej, a temat niebezpieznie spadł to wkleje

Drzyjcie konkurenci, piłkarze Wisły stosują niekonwencjonalne metody "ładowania akumulatorów" :D

I jak tu nie wierzyć w piątek trzynastego.

Z zestawienia sporządzonego kilka lat temu przez agencję Associated Press wynika, że piorun trafia w duży samolot pasażerski średnio raz na trzy lata.
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 14.01.2012 09:56

Kiepura napisał(a):E, ponieważ sezon ogórkowy w piłce krajowo-pucharowej, a temat niebezpieznie spadł to wkleje

Drzyjcie konkurenci, piłkarze Wisły stosują niekonwencjonalne metody "ładowania akumulatorów" :D

I jak tu nie wierzyć w piątek trzynastego.

Z zestawienia sporządzonego kilka lat temu przez agencję Associated Press wynika, że piorun trafia w duży samolot pasażerski średnio raz na trzy lata.

I najbardziej podoba mi się komentarz pod artykułem z Twojego linka: "Europo bój się Wisły. Teraz są tak naładowani że Barca i Królewscy przegrywają z Wisłą po 5:0" :lol: Nie miałbym nic na przeciw :wink:
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 14.01.2012 19:46

Głupota dziennikarzy przechodzi już wszelkie granice:

http://videobam.com/KleXW

8O :lol:

A rozchodzi się o tą stronę:

http://skwk.pl/
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 15.01.2012 18:34

Tak to jest jak ma być po linii.
Trzeba być idiotą doszukując się tutaj analogii do PW.
Swoją drogą niezły filmik.
Kiepura jedziesz z SKWK czy indywidualnie?
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 15.01.2012 20:02

Sven napisał(a):Kiepura jedziesz z SKWK czy indywidualnie?

A co chcesz mnie ustrzelić :D

Mała ustawka Cro(L) na Cro (W) :mrgreen:

Z tym, że ja ze względu na wiek i wagę preferuje sumo. :oczko_usmiech:

A poza tym ja mam taki wytarty czasem szalik jakby co.

Wszyscy jedziemy z SKWK.
Niektórzy pociągiem, w tym także ja. Bilecik juz obczajony, leży na komodzie.

A niektórzy już wyruszyli:

Obrazek

To za Waszym forum (wiesz o jaki temat chodzi, nie będe tu wklejał). Trzeba przyznać, że niektóre Wasze tematy rozwalają mi system. Jak mam chandrę to tam zaglądam czasami.

Poszły juz cztery tysiące biletów, więc jest szansa że

Sven napisał(a): i tak będzie epicko
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone