.png)
.png)
realista2 napisał(a):Wisłą jest zainteresowana Jakubem Rzeżniczakiem. Czy to w naszym plemiennym kraju jest w ogóle możliwe ? Czy zaakceptują go kibice Wisły? Jak na to zareagują kibice Legii? Czy wymiana zawodników pomiędzy czołowymi klubami jest w u nas możliwa? Argument, że nie wzmacnia się bezpośredniego przeciwnika to bzdura. No bo jeśli Wisła zrezygnuje z Rzeżniczaka to weźmie kogoś od niego gorszego?
.png)
podszywacz napisał(a):Pewnie o tym transferze napisał Fakt. I wszystko jasne
.png)
realista2 napisał(a):podszywacz napisał(a):Pewnie o tym transferze napisał Fakt. I wszystko jasne
Nie czytam Faktu to informacja z serwisu Legia.net : http://www.legia.net/wiadomosci,44932-w ... akiem.html
Twoja rekcja potwierdza tylko moją opinię o prowincjonalnym, plemiennym podejściu do piłki.
To niemożliwe . Taka informacja to tylko Fakt. Przecież to się nie mieści w głowie. Tak uważasz nieprawdaż?
.png)
.png)
podszywacz napisał(a):[Przyznam, nie za bardzo Cię zrozumiałem. Obrażasz? Jeżeli tak to Twoja wypowiedź jest na poziomie rynsztoka, szczególnie kwestia prowincjonalności. Chciałem wyrazić jedynie opinię że rozpoczęła się właśnie karuzela transferowa i o takich i podobnych "kwiatkach" będziemy czytać bardzo często, niezależnie od tego czy to napisze Fakt, Onet czy Legia.com.
.png)
voite napisał(a):To zależy jak kto podchodzi do kibicowania swojej drużynie. Dla jednych nie liczy się kto będzie grał i jaką miał przeszłość klubową, byleby był dobrym zawodnikiem, dla innych przejście do największego czy jednego z największych rywali to zdrada.
.png)
realista2 napisał(a):W następnym poście dołożyłeś kolejne trzy grosze stawiając znak równości pomiędzy Faktem, a Legia.net.
.png)
.png)
Z zestawienia sporządzonego kilka lat temu przez agencję Associated Press wynika, że piorun trafia w duży samolot pasażerski średnio raz na trzy lata.
.png)
Kiepura napisał(a):E, ponieważ sezon ogórkowy w piłce krajowo-pucharowej, a temat niebezpieznie spadł to wkleje
Drzyjcie konkurenci, piłkarze Wisły stosują niekonwencjonalne metody "ładowania akumulatorów"
I jak tu nie wierzyć w piątek trzynastego.Z zestawienia sporządzonego kilka lat temu przez agencję Associated Press wynika, że piorun trafia w duży samolot pasażerski średnio raz na trzy lata.
.png)
.png)
Sven napisał(a):Kiepura jedziesz z SKWK czy indywidualnie?

Sven napisał(a): i tak będzie epicko