Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pawel2602
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pawel2602 » 25.08.2017 21:25

Patrząc co wyczynia dziś sędzia Marciniak (znów dał popis z VARem) odechciewa mi się oglądać naszą piłkę. Tu musi minąć kilka pokoleń, nim duch Fryzjera przestanie straszyć. Nie chodzi tylko o sędziów, całe to środowisko (poczynając od władz PZPN) jest totalnie zepsute.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.08.2017 21:47

Nie wiem jak Zagłębie mogło dziś przegrać z warszawskimi pyrami, które nawet do tarcia chrzanu się nie nadają. Bardziej Zagłębie przegrało ten mecz niż pyry wygrały :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.08.2017 21:50

alechandro napisał(a):Nie wiem jak Zagłębie mogło dziś przegrać z warszawskimi pyrami, które nawet do tarcia chrzanu się nie nadają. Bardziej Zagłębie przegrało ten mecz niż pyry wygrały :D

Podobno na naszą Ligę nie patrzysz :wink:
Chyba, że dla Zagłębia robisz wyjątek ....
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 27.08.2017 22:15

Pawel2602 napisał(a):Patrząc co wyczynia dziś sędzia Marciniak (znów dał popis z VARem) odechciewa mi się oglądać naszą piłkę.

Nie wiem co wyczynił sędzia Marciniak i nie chcę wiedzieć.
Mnie odechciało się oglądać polską piłkę (ligową) już wiele lat temu.
Ostatnio edytowano 27.08.2017 22:15 przez romuald22, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.08.2017 22:15

No tak, tylko Zagłębie oglądam bo sentyment jednak pozostał ;)
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 27.08.2017 23:34

To w Warszawie są teraz PYRY...a nie kartofle. :wink:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 28.08.2017 06:35

ajdadi napisał(a):To w Warszawie są teraz PYRY...a nie kartofle. :wink:

Daj spokój, jakie kartofle ? Skrobię tam przyswajają jedynie w postaci sufletek, ewentualnie jak już to frytek.
Oczywiście wcześniej skropione wszystko Chanel No 5 :lol:
dubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dubaj » 30.08.2017 09:21

Zbyszko666 napisał(a):
dubaj napisał(a):Obiecując, że postaram się nie dać wciągnąć w puste dysputy.... pochwalę się niespotykaną trzecioligową informacją:

Widzew z najwyższą frekwencją w Polsce!

Każde spotkanie Widzewa na swoim stadionie ogląda kilkanaście tysięcy widzów. Frekwencja to ścisły krajowy top, ale do tej pory nie udało się fanom łódzkiej drużyny zaliczyć najwyższej w dany weekend. Do wczoraj! Tym razem nawet w Ekstraklasie nie było lepiej!

Sobotni mecz z Wartą Sieradz oglądało 16 150 widzów!

http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/s ... ja-polsce/

Kogoś poniosło z tą największą frekwencją w Pl :?

Nikogo nigdzie nie poniosło - w tamten weekend to była najwyższa frekwencja na stadionie w Polsce.
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 30.08.2017 20:39

Krychowiak do końca sezonu wypożyczony do WBA...
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 13.09.2017 09:37

Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 13.09.2017 11:24

no i zobaczymy jak autorska Legia korpoloczka będzie teraz śmigać
mam tylko nadzieję, że skończy się czas dyrektorów kierowników trenerów i innych speców którzy do Legii przychodzili się uczyć...
mała ciekawostka ;) jakiś czas temu miałem wątpliwą przyjemność oglądać wraz ze znanymi w branży specjalistami od przygotowania fizycznego treningi Legii - śmiech łzy i niedowierzanie, że ktoś taki jak krzepota jeszcze pracuje w klubie ( już na szczęście nie)
Loczek zaskocz wszystkich po raz drugi - doświadczony dyr sportowy i trener kat :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.09.2017 13:44

Pierwsze spekulacje

https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstr ... wa/l69ny6j

A ja myślałem, że Sven załapie się na jakiś stołek .... :smo: :oczko_usmiech:
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 13.09.2017 15:02

i dupaaaa
wielkaaa
ziomek loczka z ułefy co nigdy nie trenował seniorów plus trener z II ligi Cro
może loczej powie wszystkim jakim cudem dostrzegł w wybitnym dyrektorze sportowym materiał na trenera drużyny gdzie liczą się wyniki ...żenada

specjalista
Ma doktorat z teorii futbolu. Prowadzi wykłady i szkolenia dotyczące futbolu młodzieżowego, wydał także DVD i książkę na ten temat. Jest członkiem komitetu ds. rozwoju i pomocy technicznej UEFA, był członkiem komitetu ds. młodzieży i futbolu amatorskiego UEFA. Ma uprawnienia do pełnienia funkcji obserwatora z ramienia UEFA. Jozak pełni także w ECA (European Club Association) funkcje związane ze szkoleniem i rozwojem młodzieży.

może gdzieś drobnym druczkiem było o sukcesach w seniorskiej piłce :D

kontrakt do końca sezonu - dla mnie loczek dał sygnał kopaczom, że trener na chwilę
Leśny wróć :)
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 13.09.2017 16:25

Jak szkoda Jacka. Taką dobrą robotę robił :roll:

Sven napisał(a):Leśny wróć :)

A to nie o to chodzi kopaczom (i kibicom) w aspekcie ostatnio osiąganych wyników ?
Granie na zwolnienie trenera to częste zjawisko, granie na zwolnienie właściciela, to pewna nowość.
Choć chyba w tym zakresie nie jesteście prekursorami :mrgreen:
Tak pytam, bo różnie ćwierkają.

Głowa do góry, tą ligę jako tako ogarnia trener hiszpańskiego czwartoligowca ze zbieraniną drugo i trzecioligowców + klubowe koło emerytów i rencistów. A tyle było obaw jak go zatrudniali.
Macie taką pakę, że nawet teściowa M. może ją prowadzić.
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 15.09.2017 11:13

gry na zwolnienie loczka nie będzie :)
w świetle informacji o kupnie Zagłębia wiadomo już gdzie zakotwiczą wszyscy ze stajni Leśnego :)
jestem bardzo ciekawy niedzielnej gry ze szczególnym uwzględnieniem Jędzy developera oraz Tibo ( nie mam z kim grać )
pocieszającym może być fakt, że po pierwszym dniu z Józkiem do pewnych kopaczy bardzo boleśnie dotarło, że wakacje z Jackiem się skończyły ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone