Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Habanero
zbanowany

Postnapisał(a) Habanero » 12.08.2017 11:07

kleeberg
Koneser

Postnapisał(a) kleeberg » 12.08.2017 16:44

Za oprawę meczową duży szacunek dla kibiców.

anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 13.08.2017 20:30

Za to w Krakowie debili nie brakuje........ :roll:

Obrazek

A tak się w 2005 strasznie bratali....... :roll:
Zbyszko666
Cromaniak

Postnapisał(a) Zbyszko666 » 13.08.2017 20:35

kleeberg napisał(a):Za oprawę meczową duży szacunek dla kibiców.

Juventus - stara dama - Legia - stara ..... a :roll:
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 14.08.2017 09:26

Zbyszko666 napisał(a):
kleeberg napisał(a):Za oprawę meczową duży szacunek dla kibiców.

Juventus - stara dama - Legia - stara ..... a :roll:

o kolejny obsresien
przy okazji takiej oprawy musiałeś niemiaszku swoje wykazać
idiota roku na cro pl poznany

edyta
Anakin pojednanie w 2005 roku to był tylko i wyłącznie medialny wrzut na potrzeby tv i mediów, ktoś rzucił głupie hasło i reszta podłapala
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 14.08.2017 14:11

Jak tylko zobaczyłem oprawę to wiedziołek, że najwięcej na jej temat będą mieli do powiedzenia jeden krzysio, znany miłośnik warszawskiej drużyny i równie obiektywny portal wesz(L)o. :lool:

Inaczej zapewne ta marna co do przesłania i fatalna co do wykonania oprawa przeszła by zupełnie niezauważona. A tak to nawet pudelek o tym pisał :lol:

Teraz pewnie komisja (L)igi w oparciu o interpretacje ww dziennikarzy, którzy jak wiadomo zawsze najlepiej wiedzą co autor miał na myśli, zamknie stadion.

Mniejsza z tym (znaczy z tą karą), nic nie jest w stanie zmącić radości z wygranych derbów. I to w takim stylu.
Sprawy w Krakowie wracają na właściwe tory. :mg:

Sven napisał(a):pojednanie w 2005 roku to był tylko i wyłącznie medialny wrzut na potrzeby tv i mediów

To nie tak. Wiadomo było, że żadnego pojednania nie ma i nie będzie. Nie dało się przekreślić stu lat historii.
Choć z drugiej strony odczucia chwili (krótkiej) były jednak takie, że coś z tym pojednaniem jest na rzeczy.
Natomiast wszystkie strony (bo nie tylko kibice Cracovii i Wisły ale i Hutnika i Garbarni byli obecni), wykonały olbrzymi wysiłek by do takiej mszy mogło dojść. I w tym sensie było to wydarzenie historyczne.
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 14.08.2017 14:53

Kiepura jeżeli chodzi o "pojednanie" pisałem z perspektywy (L)
odnośnie waszej oprawy
Czy przeszłaby nie zauważona nie wiem, wątpię bo przekaz jest nad wyraz mocny..
Kogo jak kogo ale Ciebie nie posądzam o szukanie spisków tam gdzie ich nie ma i nie bardzo rozumiem co mogłoby dać dzisiaj Legii jakiekolwiek mieszanie w karaniu Wisły za oprawę.
Legia ma duużo poważniejsze problemy niż oprawy w Krk.
co do Krzysia i weszlo.. klikanie klikanie pieniążki - taki był sens portalu i taki biznes Krzysiu prowadzi, raz o was raz o nas i tak to idzie
dario7
Cromaniak

Postnapisał(a) dario7 » 14.08.2017 19:03

dario7 napisał(a):Pytam Cię po raz piąty. Kiepura która drużyna jest niepolska i dlaczego :?:

... miałem Ci odpuścić, ale po tym co się ostatnio wydarzyło u Was, nie zrobię tego ...

Ty zamiast potępić bandę debili w swoim mieście piszesz jakieś formułki o jakimś "marnym Krzysiu" ...
Okazuje sie, że to nie media opublikowały zdjęcia, tylko ten jeden pismak jest winny zamieszaniu. A może to on wywiesił tę płachtę aby zdobyć popularność :lool: :?:

Piszesz jakieś bzdury o jakiejś oprawie. Ogarnij się. Jeśli oprawą sportowej rywalizacji ma być nawowyłanie do latajacych noży (wiesz o czym mówię) to może w Krakowie zróbcie sobie Rzymskie Igrzyska. Będziecie jedyni w tej cywilizowanej częsci Europy. Chyba w sumie o taką ideologię chodzi Tobie, i Tobie podobnych ludzi.

Więc ... Kiepura, pytam po raz szósty. Która drużyna jest niepolska i dlaczego :idea: :?:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 14.08.2017 20:53

Sven napisał(a):Kiepura jeżeli chodzi o "pojednanie" pisałem z perspektywy (L)

Dlatego też wyjaśniłem Ci to z punktu widzenia kibica (W). Daleki jestem od mitologizowania tamtego wydarzenia, ale też sprowadzenie go "faktu medialnego" czy też przywoływanie w kontekście jakieś tam płachty też jest nieuprawnione. Z perspektywy lat i z pozycji człowieka stojącego trochę z boku, myślę, że jednak coś z tamtego "faktu medialnego" zostało (w sensie efektów).

Sven napisał(a):nie bardzo rozumiem co mogłoby dać dzisiaj Legii jakiekolwiek mieszanie w karaniu Wisły za oprawę.
Legia ma duużo poważniejsze problemy niż oprawy w Krk.

Wiem, że macie dużo ważniejsze problemy od finansowych począwszy na konstatacji faktu, że najlepiej przygotowanym kondycyjnie zawodnikiem do sezonu jest mydlano-operowy Krzyś, który nie przeszedł z Wami żadnego okresu przygotowawczego, skończywszy :mrgreen:

W tym przypadku nie chodzi o Waszych działaczy czy tym bardziej kibiców, do których akurat nic nie mam (margines kretynów zawsze się znajdzie, ale to wszyscy tak mają :wink: )
Raczej chodzi o Waszych fałszywych przyjaciół co są bardziej papiescy niż papież i robią Wam więcej szkody niż pożytku. Jeszcze nie wyszedłem ze stadionu a już czytałem wypociny o których napisałem poprzednio.
Przypadek ? Nie sądzę, bo przykładów różnych działań "fałszywych przyjaciół" mógłbym mnożyć.
Wiem o co chodzi w klikalności, ale o Was to jednak trochę inaczej piszą.
Oczywiście zdaje sobie sprawę, że każdy kibic dąży do osłabienia konkurencji i życzy jej wszystkiego najgorszego :mrgreen: , jednak należy robić to z otwartą przyłbicą. A nie stroić się w piórka niezależnego dziennikarza.

I nieśmiało nadmienię, że ani w tym ani w poprzednim poście nie odnoszę się do oprawy (co do której dla jasności mam stosunek negatywny), a jedynie przewidywalnej do bólu reakcji pewnego środowiska.

Furda to...
Carpe diem.
Lidera mamy...
I najważniejsze Wisła Pany. :D
dr.kokos
Cromaniak

Postnapisał(a) dr.kokos » 19.08.2017 20:43

Milik strzela prawą nogą 8O :mrgreen:
dubaj
Croentuzjasta

Postnapisał(a) dubaj » 21.08.2017 16:45

Obiecując, że postaram się nie dać wciągnąć w puste dysputy.... pochwalę się niespotykaną trzecioligową informacją:

Widzew z najwyższą frekwencją w Polsce!

Każde spotkanie Widzewa na swoim stadionie ogląda kilkanaście tysięcy widzów. Frekwencja to ścisły krajowy top, ale do tej pory nie udało się fanom łódzkiej drużyny zaliczyć najwyższej w dany weekend. Do wczoraj! Tym razem nawet w Ekstraklasie nie było lepiej!

Sobotni mecz z Wartą Sieradz oglądało 16 150 widzów!

http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/s ... ja-polsce/
klopot
Cromaniak

Postnapisał(a) klopot » 24.08.2017 20:34

Legia Warszawa bezbramkowo zremisowała z Sheriffem Tyraspol w drugim meczu IV rundy eliminacji Ligi Europy. Mistrzowie Polski odpadli z rozgrywek.
Zbyszko666
Cromaniak

Postnapisał(a) Zbyszko666 » 24.08.2017 20:57

dubaj napisał(a):Obiecując, że postaram się nie dać wciągnąć w puste dysputy.... pochwalę się niespotykaną trzecioligową informacją:

Widzew z najwyższą frekwencją w Polsce!

Każde spotkanie Widzewa na swoim stadionie ogląda kilkanaście tysięcy widzów. Frekwencja to ścisły krajowy top, ale do tej pory nie udało się fanom łódzkiej drużyny zaliczyć najwyższej w dany weekend. Do wczoraj! Tym razem nawet w Ekstraklasie nie było lepiej!

Sobotni mecz z Wartą Sieradz oglądało 16 150 widzów!

http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/s ... ja-polsce/

Kogoś poniosło z tą największą frekwencją w Pl :? . Jedynie na poziomie 3,2,ligi, to jak najbardziej się zgodzę.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 24.08.2017 21:14

Nie bardzo, żaden mecz ekstraklasowy w tej kolejce nie zbliżył się nawet do tego wyniku.
Średnia frekwencja też godna uwagi (oczywiście to dopiero start sezonu, ale...).
W zeszłym roku jedynie pięć zespołów ekstraklasy miało pięciocyfrową średnią frekwencje.

Jeśli chodzi o ekstraklasę, to w tym sezonie bez wątpienia godną uwagi jest liczba publiki na Górniku.
Trajgul
Cromaniak

Postnapisał(a) Trajgul » 25.08.2017 07:40

Ekstraklasa piłkarska 2016/17 - średnia frekwencja: 9 679
Ekstraliga żużlowa 2017 - średnia frekwencja 9 503 (przed nami Play Off i na pewno wzrośnie).
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone