razpol napisał(a):Kiepura napisał(a):Bednarek 5 mln![]()
![]()
Więcej.
Będzie rekord z naszej ligi.
Ponoć jest ponowiona oferta na 6,5 mln euro + bonusy (pierwszą za 5 mln Lech odrzucił).
Chodzi mi o stawkę godzinową, za oglądanie polskiej ligi. To bardzo wyczerpująca praca. Zazwyczaj po 12 minutach jest mi słabo, jestem znudzony i senny. Musiałbym mieć jakąś motywację, żeby dotrwać do 90 min.Kiepura napisał(a):Habanero napisał(a):Pełna zgoda, kwestia tylko za ile ?
Nie ogarniam, za ile co ?
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
dario7 napisał(a):... to, że odpadli... to trudno, ale ta jakość ...![]()
![]()
zastanawiająca jest przyszłość reprezentacji jak odejdzie rocznik 1988/87- Glik, Grosicki, Lewandowski, Pazdan, a wcześniej rocznik 1985- Piszczek i Błaszczykowski ... Oby nie wróciły lata niedawno minione
.png)
.png)
dario7 napisał(a):Legia - Lech ... znów poznaniacy dostali baty![]()
![]()
![]()
Legia znów ich dobiła w końcówce meczu (w dogrywce dwie bramy) ...
Chodzi o Centralną Ligę Juniorów Starszych ...Legia awansowała do finału mistrzostw Polski CLJ
.png)
dario7 napisał(a):dario7 napisał(a):Legia - Lech ... znów poznaniacy dostali baty![]()
![]()
![]()
Legia znów ich dobiła w końcówce meczu (w dogrywce dwie bramy) ...
Chodzi o Centralną Ligę Juniorów Starszych ...Legia awansowała do finału mistrzostw Polski CLJ
LEGIA WARSZAWA MISTRZEM POLSKI ... tym razem w CLJ ... duże brawa dla młodzieży.

arkona napisał(a):Zarówno w tamtym jak i w tym roku największe gratulacje należą się sędziemu. Ale ja nie o tym.