realista2 napisał(a):a, że celem tego dnia był fotel lidera to musieliście przegrać.
No i przynajmniej uczciwie teraz stawiasz sprawę.

realista2 napisał(a):Kiepura napisał(a):Ale nieprawidłowa bramka ustawiła mecz, jeżeli zaprzeczysz to znaczy, że w ogóle piłki nie pojmujesz.
Tak, ale nie w tym przypadku.
.png)

dario7 napisał(a):Mało tego, kilka razy zabawowo, sędziowałem mecze i wiem jak mnie oceniali zawodnicy, jak różne zdanie mieliśmy na konkretną sytuację na boisku.
Może i Wam by się przydało takie doświadczenie
.png)
anakin napisał(a):A wiesz, ze mam takowe?
Więc w jednym i drugim jestem nieźle zorientowany.
anakin napisał(a):Tyle, że takie babole jak ten ze spalonym, rzutują niestety na całość.
Wg mnie niepotrzebnie.
.png)

dario7 napisał(a):to tym bardziej się dziwię, że piszesz, że....... mogło być 0-0. Na początku meczu przecież było 0-0. A później stało się, co się stało i wynik uległ zmianie. To chyba normalne, wspominałem o tym.
dario7 napisał(a):nie wiem na jaką całośćczyżby Tobie także chodziło o jakiś bliżej nie określony spisek i przez to specyficzne postrzeganie Legii przez pozostałą część Polski
![]()
.png)
razpol napisał(a):Fakt 1: W ostatnich dwóch meczach w Krakowie Legia strzeliła dwie nieprawidłowe bramki, które zostały uznane przez sędziego.
anakin napisał(a):A widziałem dobrą Legię i cieniutką Wisłę.
I spalonego też niestety.

.png)
anakin napisał(a):A na specyficzne postrzeganie Legii w Polsce, zasłużyliście sobie niestety sami przez te wszystkie lata.
.png)