podstawowa 12 bedzie hasala po gorach i po wiosnie ..........
bardzo mila niedziela
sorki za brak znakow
.png)
Sven napisał(a):podstawowa 12 bedzie hasala po gorach i po wiosnie ..........
Sven napisał(a):bardzo mila niedziela
.png)
Sven napisał(a):Ale na trybunach na pewno będzie "sympatycznie"

.png)
.png)
realista2 napisał(a): Idę o zakład, że dzisiejszy mecz to będzie prawdziwa futbolowa uczta.

Sven napisał(a):Troszkę za wcześnie Wisłę pompowano na walkę o mistrza.
.png)
.png)
Sven napisał(a):remis ?
w pierwszej połowie mogliście spokojnie coś strzelić..
Sven napisał(a):do akcji wkroczył sędzia ... a dwie czerwone dla was ?
Sven napisał(a):czy warszawscy ? raczej dało się zauważyć pompowanie Wisły na MP przez C+ i inne media...
Sven napisał(a):pytasz o Wielkie Księstwo czy Jesteśmy ?
Sven napisał(a):gratki za pierwszą w Polsce 4 stronną katroniadę - po raz kolejny pokazujemy, że na naszą scenę ultras ( przy ograniczeniach i karach) nie ma bata....
.png)
Kiepura napisał(a):
Przyłożyli się jak nie Legia.
Remis mógł być przez Wisłę dowieziony. No, ale wtedy wkroczył do akcji nieoceniony sędzia.
bo pamiętałem jak mnie tutaj niektórzy fani Legii od kompleksiarzy wyzywali
.png)
Kiepura napisał(a): ...Przyłożyli się jak nie Legia....
.... Remis mógł być przez Wisłę dowieziony....
.png)
realista2 napisał(a):Kiepura napisał(a): ...Przyłożyli się jak nie Legia....
.... Remis mógł być przez Wisłę dowieziony....
Do czego dowieziony remis? Do tego co było tylko kwestią czasu, czyli pierwszej bramki dla Legii.
realista2 napisał(a):Legia się przyłożyła ? Jasne, pewnie dlatego wystawiła częściowo rezerwowy skład, a Radovic z rozbawieniem dłubał sobie w nosie na ławie. Nawet miałem trochę pretensji do Berga za brak szacunku dla trudnego drzewiej przeciwnika. Ja bym z tego powodu wystawił pierwszy skład od początku, ale to groziło powtórką z wiosny (przypomnę 5:0). Więc może dobrze się stało.
dario7 napisał(a):Po trzecie, Ty znów, chyba do za...ej śmierci będziesz powtarzał o spisku sędziowskim, dziennikarskim itd
dario7 napisał(a):Po czwarte, zapomniałeś napisać, że wszystkiemu jest winien wasz trenejro a nie marni kopacze.
dario7 napisał(a):zamilczę.
.png)
Kiepura napisał(a):Ale nieprawidłowa bramka ustawiła mecz, jeżeli zaprzeczysz to znaczy, że w ogóle piłki nie pojmujesz.