Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dids76
Koneser

Postnapisał(a) dids76 » 14.06.2013 13:45

DCK napisał(a):
Ja wiedziałem, bo kilka razy miałem okazje pograć z paniami, które grały w I i II lidze ;) Wrażenia bezcenne :wink:

A tradycyjna wymiana koszulek była?? :mrgreen:
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Postnapisał(a) DCK » 14.06.2013 13:51

dids76 napisał(a):
DCK napisał(a):
Ja wiedziałem, bo kilka razy miałem okazje pograć z paniami, które grały w I i II lidze ;) Wrażenia bezcenne :wink:

A tradycyjna wymiana koszulek była?? :mrgreen:

No właśnie tej tradycji jakoś nie chciały szanować :?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.06.2013 17:48

DCK napisał(a):
dids76 napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Qrcze nawet nie wiedziałem że tyle lig kobiecych jest :wink:

DCK zwracaj uwagę jak cytujesz bo ktoś może źle zrozumieć:)
Wyciąłeś mojego posta bez mojego Nicka i wyszło, że powiedziałem ja to co powiedział dids76
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 16.06.2013 08:42

dids76 napisał(a):
No to i ja się pochwalę:
"Unia Racibórz" po raz piąty z rzędu została mistrzem polski!!! i to nie w jakieś halowej :mrgreen: :mrgreen:

http://www.naszraciborz.pl/site/art/2-s ... nitek.html

Gratulacje.
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 16.06.2013 08:47

A dzisiaj w Poznaniu finał Pucharu Polski - mistrz gra z wicemistrzem - Unia Racibórz z Medykiem Konin, na który paręnaście lat temu chadzałem. ;)
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Postnapisał(a) DCK » 17.06.2013 08:21

Serce w pasy napisał(a):DCK zwracaj uwagę jak cytujesz bo ktoś może źle zrozumieć:)
Wyciąłeś mojego posta bez mojego Nicka i wyszło, że powiedziałem ja to co powiedział dids76

No tak mea culpa, składam samokrytykę. ;)

Żeby nie było offtopa to co powiecie o poziomie tegorocznego Pucharu Konfederacji ?

Przyznam bez bicia, że póki co znalazłem tylko czas na zerknięcie na skróty. Bardzo podobała mi się bramka Neymara. Swoją droga taka mała dygresja mnie naszła. Ci piłkarze, którzy tam grają dopiero co skończyli kopać w swoich ligach, teraz grają w Brazylii, potem znów ligi ruszają. Nasi kopacze by się chyba zapłakali jakby musieli grać tyle meczów w sezonie. :oczko_usmiech:
pawelp29
Plażowicz

Postnapisał(a) pawelp29 » 18.06.2013 09:09

A widziałeś bramki Pirlo i Suareza? obie z rzutów wolnych :) majstersztyk :)
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 18.06.2013 09:22

pawelp29 napisał(a):A widziałeś bramki Pirlo i Suareza? obie z rzutów wolnych :) majstersztyk :)

Piękna bramka. Szkoda, że nie udało się wyrównać i zdobyć punktu. Tym golem Suarez zrównał się z Forlanem i mają 33 strzelone gole w reprezentacji, chociaz Suarez potrzebował do tego ponad 30 meczów mniej. :wink:
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Postnapisał(a) DCK » 18.06.2013 09:54

pawelp29 napisał(a):A widziałeś bramki Pirlo i Suareza? obie z rzutów wolnych :) majstersztyk :)

Tak widziałem, prawie to samo miejsce. Może Suarez bardziej ze skrzydła miał piłkę. Piękne bramki. Wczoraj widziałem Nigeria - Tahiti. Szkoda mi było Tahitańczyków. Ambicji nie można im odmówić, chociaż gdyby nie egoizm nigeryjskich napadziorów w niektórych sytuacjach, mogła by być dwucyfrówka (kto wie czy Urugwaj lub Hiszpania ich tak nie powiezie)
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 18.06.2013 12:59

klik
Plotki? Czy jest coś "na rzeczy"? :)
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Postnapisał(a) DCK » 18.06.2013 13:08

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):klik
Plotki? Czy jest coś "na rzeczy"? :)

W tym "biznesie" nigdy nie wiadomo co jest plotką a co nie. Dziwne by było tylko to, że opinia publiczna oczekuje trenera "z nazwiskiem" pokroju Benhakera. Ale jak to mówią ... pożyjemy zobaczymy.
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 18.06.2013 13:16

Facet nietuzinkowy, charyzmatyczny i bardzo zdolny. Może takiego trenera nam potrzeba?
Jednak na razie piszą o tym tylko portale chorwackie, np. 24sata.hr:
"Bilić vjerojatno neće dugo čekati na novi posao, ima zainteresiranih, a prva u redu je reprezentacija Poljske."
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 18.06.2013 13:19

walp napisał(a):Facet nietuzinkowy, charyzmatyczny i bardzo zdolny. Może takiego trenera nam potrzeba?
Jednak na razie piszą o tym tylko portale chorwackie, np. 24sata.hr:
"Bilić vjerojatno neće dugo čekati na novi posao, ima zainteresiranih, a prva u redu je reprezentacija Poljske."

Znalazłam i na pl portalu klik
dopisane: Co prawda autor powołuje się na chorwackie media....
Ostatnio edytowano 18.06.2013 13:21 przez Katarzyna Głydziak Bojić, łącznie edytowano 1 raz
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 18.06.2013 13:20

W sumie może i by to był dobry pomysł.. Akurat Bilic pewnie by dał radę wziąć za ryje i pokazać miejsce w szeregu polskim gwiazdeczkom... :) To chyba zupełna odwrotność smutnego Waldemara... ;)
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 18.06.2013 17:00

DCK napisał(a): Nasi kopacze by się chyba zapłakali jakby musieli grać tyle meczów w sezonie. :oczko_usmiech:

Nasi kopacze będą mieli 21 kolejek od lipca do grudnia + PP. Tyle co liga angielska.
Europejskich pucharów nie liczę, bo tam dużo nie pogramy.

Oj, bedzie się działo w listopadzie :lool:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone