DCK napisał(a):
Ja wiedziałem, bo kilka razy miałem okazje pograć z paniami, które grały w I i II lidzeWrażenia bezcenne
A tradycyjna wymiana koszulek była??
DCK napisał(a):dids76 napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Qrcze nawet nie wiedziałem że tyle lig kobiecych jest
Ja wiedziałem, bo kilka razy miałem okazje pograć z paniami, które grały w I i II lidzeWrażenia bezcenne
.png)
dids76 napisał(a):
No to i ja się pochwalę:
"Unia Racibórz" po raz piąty z rzędu została mistrzem polski!!! i to nie w jakieś halowej![]()
![]()
http://www.naszraciborz.pl/site/art/2-s ... nitek.html
.png)
Serce w pasy napisał(a):DCK zwracaj uwagę jak cytujesz bo ktoś może źle zrozumieć:)
Wyciąłeś mojego posta bez mojego Nicka i wyszło, że powiedziałem ja to co powiedział dids76

.png)
pawelp29 napisał(a):A widziałeś bramki Pirlo i Suareza? obie z rzutów wolnychmajstersztyk
.png)
pawelp29 napisał(a):A widziałeś bramki Pirlo i Suareza? obie z rzutów wolnychmajstersztyk
.png)
.png)
.png)
walp napisał(a):Facet nietuzinkowy, charyzmatyczny i bardzo zdolny. Może takiego trenera nam potrzeba?
Jednak na razie piszą o tym tylko portale chorwackie, np. 24sata.hr:
"Bilić vjerojatno neće dugo čekati na novi posao, ima zainteresiranih, a prva u redu je reprezentacija Poljske."
.png)
DCK napisał(a): Nasi kopacze by się chyba zapłakali jakby musieli grać tyle meczów w sezonie.