Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 21:07

slapol napisał(a):Ale se pogadałem..... :wink: ...zerkam jednym okiem na to-to i piszę :lol:
Wy widzę oglądacie :lol: :lol:

No tośmy pograli :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 07.06.2013 21:08

No i zaoszczędziliśmy jakieś 50 biletów do Brazylii. :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2013 21:09

To wina Chrabąszcza :mrgreen: zmienić sponsora :oczko_usmiech:
ja pierdziu jak zwykle MASAKRA,ale czego można się spodziewać po reprezentacji :D :D :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2013 21:14

Taktyka też była mniamniuśna, kopnij do przodu na aferę (może się uda) :oczko_usmiech: ...czasami na zlotach tak grało POŁUDNIE, gdy brakowało koncepcji....i zawodników :lol:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 21:15

slapol napisał(a):Taktyka też była mniamniuśna, kopnij do przodu na aferę (może się uda) :oczko_usmiech: ...czasami na zlotach tak grało POŁUDNIE, gdy brakowało koncepcji....i zawodników :lol:

Tyle, że wygrywało :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2013 21:16

JackDaniels;) napisał(a):czego można się spodziewać po reprezentacji :D :D :D

Nieistotne...obrońcy polskości i przeciwnicy dobrego, europejskiego futbolu powiedzą Ci, że najważniejsze, że to jednak "nasze" ogórki :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2013 21:16

Bocian napisał(a):
slapol napisał(a):Taktyka też była mniamniuśna, kopnij do przodu na aferę (może się uda) :oczko_usmiech: ...czasami na zlotach tak grało POŁUDNIE, gdy brakowało koncepcji....i zawodników :lol:

Właśnie, i to jest nasza przewaga nad kopaczami z reprezentacji :lol:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 07.06.2013 21:17

Bocian napisał(a):

Cześć Sławek. Tak nie można :smo:
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 07.06.2013 21:19

anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 07.06.2013 21:20

Ja tam wiele nie widziałem, ale na podstawie tego co widziałem Sławek, to tak raczej Pólnoc grała. :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2013 21:21

cronaturki napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=l3uknUTCKBE

Dobre :lol: ...to już powinien być nasz HYMN :!: :lol:
sandomingo
Cromaniak

Postnapisał(a) sandomingo » 07.06.2013 21:21

Trochę wyrozumiałości dla naszych łorłów.
Po pierwsze dzisiaj nie ma już słabych drużyn.
Po drugie czuli w nogach trudy sezonu.
Po trzecie sędzia pozwalał na zbyt ostrą grę, dlatego decydowali się na górne piłki.
Po czwarte obrona grała w eksperymentalnym zestawieniu.
Po piąte zabrakło szczęścia.
Po szóste zagrożenie powodziowe w europie...
Po siódme - dopóki piłka w grze, trzeba walczyć do końca, jeszcze nie wszystko stracone, dopóki są matematyczne szanse itd.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2013 21:23

anakin napisał(a):

Ja tam wiele nie widziałem, ale na podstawie tego co widziałem Sławek, to tak raczej Pólnoc grała. :lol:

A bo Ty Brachu późno wejszłeś w gry :wink: ... mówiłem o tych naszych, południowych (wcześniejszych ) zagrywkach :lol: :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 07.06.2013 21:26

slapol napisał(a):A bo Ty Brachu późno wejszłeś w gry :wink: ... mówiłem o tych naszych, południowych (wcześniejszych ) zagrywkach :lol: :lol:

A to przepraszam.
Jestem świadom jednak, że przede mną .............wszystko było inne. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2013 21:31

anakin napisał(a):
slapol napisał(a):A bo Ty Brachu późno wejszłeś w gry :wink: ... mówiłem o tych naszych, południowych (wcześniejszych ) zagrywkach :lol: :lol:

A to przepraszam.
Jestem świadom jednak, że przede mną .............wszystko było inne. :mrgreen:

No dobra, nie roztrząsajmy :wink: ...
P.S.
No a jakby Lechia puknęła Barcelonę w Gdańsku, to mamy awans czy nie :?: ...bo już się trochę pogubiłem... :?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone