Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Nie muszę kombinować, czytałem, jestem na bieżąco. Wszystkie drużyny mają drobne braki w formalnościach związanych z przyznawaniem licencji. Tylko Termalica musi się przekształcić w spółkę akcyjną, a tego chyba się nie da załatwić w 5 dni(tyle mają na uzupełnienie braków)
Serce w pasy napisał(a): Tylko Termalica musi się przekształcić w spółkę akcyjną, a tego chyba się nie da załatwić w 5 dni(tyle mają na uzupełnienie braków)
Gratulacje dla Cracovii. Już raczej wszystko jest jasne. Na wiślackim forum userzy nie mogą tego awansu przeżyć a ja ich do końca nie rozumiem. Wolę Świętą Wojnę na którą przebieram nogami na trzy tygodnie przed meczem niż mecz z jakąś tam Niecieczą.